LCM 4. dan: Tom Ford, E. Tautz i Christopher Kane

Anonim

LCM pokriva glavni urednik D'Marge Luc Wiesman, koji je trenutno u Londonu.

Posljednji dan LCM-a došao je do vrhunca u akciji. I Paul Smith i Jimmy Choo održali su BMX i skatepark izložbe, odnosno, predstavili najnovije svoje sportske, odijelo tehnologija i način na koji obuća praktičnosti utjecali na luksuzne modne tenisice. Dok je 3. dan bio više o britanskom krojaštvu i baštini, 4. dan je definitivno tražio athleisureovo držanje muške odjeće - još uvijek i ažurirane verzije svih stvari retro.

E. Tautz

Inspiriran Britancima pedesetih godina, dizajner Patrick Grant vratio je svoju potpisnu poslijeratnu građu i utilitarnu konstrukciju na pistu, dodavajući pops slatke boje kako bi svaka odijela okusila ljeto. Uz savršenu kombinaciju krojenja i luksuznog sportskog odijela, Grant je poslao modele odjeće u visokim strukama - nekim ultra širokim nogama i u teškim trapericama - pod kutijicama retro košulje i fine pletenice.

Atleisure parkas i tech-y raincoats u aqua, glupavim crvenama i kanarinac žive na sivi, kao i dodati košulje od košulje (razmišljati čekove) i neobične bermude kratke hlače za ljeto, sa šivanjem ispred pljuska. Definitivno zbirka za suvremeni dan Frank Sinatra.

Tom Ford

Tom Fordova prezentacija otvorena je s trodijelnim odijelima od mohaira i prslukima koji nose satove - tehnički pametni Appleov sat, umjesto tradicionalnijih timepeda džepova. Inspiriran Thomas Crown Affair i Steve McQueen, oštar krojenje sjedio pored jakne jakne nosio pod macs, a kožne jakne nosio sa prugasta veste.

U međuvremenu, psihodelični večernji jakni odražavali su Andy Warhol's Factory Days; uzorkovane u vrtlarskim narančama i ružičastim ili purpijama i bluesima. Sunčane obojene leće u crnim okvirom prekrivene su izgledom, podsjećajući na sve luksuzne seksualnosti koje dolazi odjevenjem Tom Ford.

Christopher Kane

Bila je to znanstvena kolekcija u Christopheru Kaneu, s futurističkim ispisima koji su se kaskadali na majice, odijela i duguljaste gornje odjeće. Kao obožavatelj podrijetla stvari, Kane je svoje znanstvene interese preuzeo na svoju odjeću, radeći na molekularnim mjestima i blokiranim prugama u platno, oblikujući ono što izgledalo poput stanica pod mikroskopom.

Ključni krojevi bili su crno-bijeli pokriveni odijela od tweeda i topcoats (s obojenim crvenim i plavim mrljama u vunu), kao i lakši pamuk odijela ljetne koštane ružičaste i noćne mornarice. Kaneovi ekstremni Aranovi pleteni podebljani kablovi mogli su biti malo izvan mjesta za ljeto, ali pokazali su izvrsne tonske djeliće u mornarici, protiv kobaltno plavih pamučnih hlača.

Tigar Švedske

Nudeći zbirku uglavnom crnog, sivog i bijelog odijela, Tiger of Sweden zatvorio je LCM još jednu sezonu s opuštenijim stilom krojenja. Okrenuvši leđa svojim potpisom super slim odijela (iako su se na kraju showa pojavili uglavnom kao gladak jakni na nestrukturiranim hlačama), skandinavska oznaka kanalizirala je grčki odmor - susreo se s četrdesetim detektivnim vijećima s loser pant gamama, širokim, kratke veze i ponekad i fedora.

Barber-pole prugasti odijela u jednoj odrezanih dojki sastali su se s dvostrukim dojkama mikročipova, prije nego što su sedamdesetih godina prošlog tjedna oslobodili vitkost odijela, stvarajući izgled odijeljen traperica s košuljicom i plavom kravatom. Kremasti parka nad bijelim bio je izvrsni izgled, kao i tekal, metalno zeleno odijelo s brončano-narančastom košuljom i kravatom. Tiger Švedske znaju da je njihovo tržište mlađe, a za pristupačne aranžmane koji se osjeća modno-y, oni su na pobjedi ovdje.

Kliknite kroz slideshow za najistaknutije rezultate 4. dan LCM.

1/37

E. Tautz

2/37

3/37

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018