Libanonski policajci imaju neugodnu novu uniformu i to je pogreška turista

Anonim

Kada razmišljate o bliskoistočnim vlastima, "vruće hlače" vjerojatno ne propuštaju. Pierre Achkar, gradonačelnik Broumane (libanonski planinski grad s pogledom na Bejrut i Mediteran) planira to promijeniti.

Prema Devet vijesti, Achkar, "Izgubio je plan za zapošljavanje mladih, atraktivnih žena kao prometnih policajaca, u čudnoj ponudi za poboljšanje slike nacije., Ne samo to, već ih tjera da nose crvene beretke i sićušne crne vruće hlače ", dok usmjeravaju promet duž visokog ulica.

"Mi u Libanonu želimo promijeniti tužnu sliku Libanona na Zapadu", ( Ruptly) .

Prema The Economist, "bogati turisti iz zaljeva, koji provode veliki i dugo ostaju, više nisu odmor u svom (Achkarovom) planinskom gradu". Stoga gradonačelnik želi "turiste sa Zapada da uklope jaz".

"Ljudi na Zapadu ne posjećuju Libanon jer smatraju da je to zemlja islamskog ekstremizma", objašnjava gospodin Achkar (izvijestio je The Economist ). "Želimo pokazati da imamo isti način života kao i Zapad. Nosite kratke hlače i nosimo kratke hlače. Imamo demokraciju. Naše su žene slobodne. "

Policajac Samata Saad rekao je: "Voljno smo došli na ovaj posao i prihvaćali smo ga s entuzijazmom i još se nadamo da će se vratiti u svakoj ljetnoj sezoni" ( Nine News ), a novoizabrana 19-godišnja Chloe Khalife, Kaže da je primjer Libanonskog otvorenog društva "( The Economist ).

Iako su intervjuirane policajke bile navodno zadovoljne promjenama, neki su pitali zašto je gradonačelnik samo zainteresiran za privlačenje heteroseksualnih muškaraca (i lezbijki) s fetišem za kratke hlačice (muška policijska uniforma ostala je ista).

"To je jeftina PR vježba koja samo služi kao podsjetnik koliko daleko od ravnopravnosti, prava i poštovanja doista jesmo" (Lina Abirafeh, direktorica Instituta za ženske studije u arapskom svijetu, izvijestila je The Economist ).

Budući da libanonski vjerski sudovi otežavaju ženama da napuste nasilne muževe, dopuštaju djevojkama u dobi od devet godina da se udaju, sprječavaju žene da prenose svoju nacionalnost svojoj djeci i ne smatraju da je seksualno uznemiravanje zločin, pojam da vruće hlače označavaju otvorenog društva najbolje je tokenistički.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'