Lewis Hamilton vam pokazuje tajnu nošenja jakog bombardera

Anonim

On je najbrži čovjek na svijetu na četiri kotača, ali Lewis Hamilton dokazuje da ima još jedan talent vrijedan spomena - ustvari glasni bombaški jakni.

Vozač britanske Formule 1 bio je nedavno uočen iu New Yorku za TIDAL X: Brooklyn u Barclays Centru Brooklyn događaja među nekim od najvećih svjetskih glazbenih akata. Zaboravite na Beyonce iako je pravi zvijezda emisije bio Hamiltonov prošaravajući plavi bombaš, zajedno s neobičnim gotičkim motivima, koju je 32-godišnjak u bijelom traperu i bijelom puloveru s odgovarajućim visokim vrhovima.

Glasna bombašna jakna je izgled koji će mnogi konzervativni ljudi teško pronaći i to je točna stvar. No, s nekim vodstvom iz Hamiltonove povijesti odabira bombardera sigurno se može učiniti na suptilnijem stupnju. Uparivanje glasnog bombardera s ostatkom vaše odjeće počinje samom jaknom i bojama koje nosi.

Hamilton odluči upariti njegove glasne bombardere čvrste i prigušene ispod odjeće poput bijele košulje ili crne košulje. to zadržava pažnju privučenu na džepni detalj bez prelaska na vrh - jednostavan, ali učinkovit stilski potez ukoliko idete na ovu rutu.

Uz to, sastavili smo kratku galeriju nekih najboljih glasnih bombaških jakni Lewisa Hamiltona koji izgledaju u različitim stilovima, uključujući sveučilište, saten, chambray i još mnogo toga. Gledajte i naučite, skakavci. Ili jednostavno pogledajte naš izbor 25 najboljih jaknih bombaša za muškarce.

1/7

2/7

3/7

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018