Loaf O ovom Epic Man-Loafing Loafers

Anonim

Ako postoji jedna cipela koju biste trebali uložiti u ovoj sezoni, to je loafer. Visoki i niski valjak, ležaj sjedi lijepo između haljina cipela i kože nisko rezati tenisice, čineći njegov formalni-cum-casual svestranost teško pobijediti.

Ipak, nisu svi jednaki. Postoji klasični penić, šarolika haljina i povremeni vozač - što znači da postoji štih za svaki okus čovjeka; paun ili praktičniji.

Vrhunski meke kape izrađuju se u raznim kožama - šljunčanim zrnima i antilopima - iu klasičnim bojama (crna, tan ili oxblood). A tu je i izjavu mamaca - mislite na draguljaste tonove, pastele i čak i vezene motive - što je izvrstan izbor za jazzing sezonu u crnom smiješku. Ili jednostavni khaki chinos i bijeli plijesni za vikend.

Ne možeš odlučiti o tome što će loafer ući u roštilj? Idite s prirodnim kožnim novčićem ili isplatom. Zatim, dobiti avanturistički: cipele su savršeni način za ubrizgavanje smjelosti u odijelo. I loaferov besprijekoran, a ipak dizajn louche čini ga idealnim stopalom ovog ljeta; kratke hlače ili odijela.

1/10

Santoni

Dva tonova odjevena u cipele - 760 dolara

KUPITI

2/10

Gucci

Horsebit loafer - 800 dolara

KUPITI

3/10

GH Bass

Burgundski napuklin s kopčom - 150 dolara

KUPITI

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil