Louis Vuitton Channels Luxe Streetwear s najvišom suradnjom

Anonim

Visoka moda vremena definitivno se mijenja s Louis Vuittonom koji prikazuje svoju najnoviju kolekciju jesen / zima 2017. kao smjelu suradnju između luksuzne streetwear oznake Supreme.

Partnerstvo označava dolazak dva imena elektrana u njihovim područjima, ali jednostavnije ga stavlja LV-ov muškom umjetničkom voditelju Kim Jones: "To je uptown i downtown. Umjetnici i glazbenici, prijatelji i heroji. "

Kao takva, zbirka iz 2017. odražava raznoliku paletu stilova koji potječu iz različitih životnih oblasti New Yorka tijekom tri desetljeća muškosti. Razmislite o neponovljivoj zbirci najznačajnijih umjetnika Manhattana, kao što su Jean-Michel Basquiat, Julian Schnabel, Keith Haring, Robert Mapplethorpe i Andy Warhol.

Na prednjoj odjeći Vrhovnog ili Louis Vuittona očekuje se silueta opuštenih komada, uključujući široke hlače, poliranje krojenja odjeće za rad i puni zagrljaj tkanina iz Vuittonove baštine francuskog luksuza - svile, kašmira, vicuña i aligatora sve izrezbarene u pravi utilitaristički oblika.

Dijelovi se očekuju u LV trgovinama 17. srpnja zajedno s unaprijed odabranim pop-up mjestima. Cijene će se temeljiti na Louis Vuittonovoj cijeni tako da budete spremni platiti prilično novčić za dobivanje tih posebnih djela.

1/33

Slike preko Visoke Snobnosti

2/33

Slike preko Visoke Snobnosti

3/33

Slike preko Visoke Snobnosti

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone