Louis Vuittonova Kim Jones zamjenjuje Kris Van Assche na Dior Hommeu

Anonim

Kim Jones je službeno novi umjetnički ravnatelj Diora Hommea. Britanski dizajner koji je ranije ove godine odstupio od prestižne uloge u Louis Vuittonu postat će nasljednik Krisa Van Asschea koji je prethodno imao dužnost jedanaest godina.

To je iznenađujuće vijest s obzirom da Van Assche nije izrazio svoje namjere da se presele iz oznake u prošlosti. Može se uzeti u obzir da je taj glavni slučajni rad djelova Diorova novoizabranog predsjednika i izvršnog direktora, Pietro Beccarija. Poduzetnik je u prošlosti radio s Jonesom na Louis Vuittonu i on želi stvoriti neki od uspjeha u Dioru Hommeu.

Hvala vam Pietro Beccari i Bernard Arnault za sljedeće poglavlje moje karijere

Post je podijeljen bymrkimjones (@mrkimjones) 19. ožujka 2018 u 4:33 am PDT

Beccari je objavio izjavu da je "oduševljen kad je pozdravio Kim Jones na Dioru Hommeu".

"On će imati koristi od podrške timova i iz 'savoir-faire' Ateliera kako bi stvorio elegantni muški ormar i klasičan i usidren u suvremenoj kulturi. Uvjeren sam da će nastaviti razvijati Dior Homme na globalnoj razini. "

"Zahvaljujem Kris Van Asscheu za doprinos zadivljujućem rastu Dior Hommea stvarajući elegantnu i suvremenu siluetu za muškarce. Napisao je važno poglavlje u povijesti Diora Hommea i odigrala ključnu ulogu u njegovu razvoju. "

Jones je također izrekao svoju radost govoreći kako je "duboko čast da se pridruži Diorovoj kući, simbolu konačne elegancije".

"Želio bih srdačno zahvaliti Bernardu Arnaultu i Pietro Beccariju za njihovo povjerenje u davanje ove nevjerojatne prilike. Predan sam stvaranju moderne i inovativne muške siluete izgrađene na jedinstvenom naslijeđu kuće. "

WWD izvještava da će Van Assche ostati u LVMH u još neobjavljenoj ulozi u luksuznoj kući.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015