MJ Bale donosi zvukove New Orleansa u svoju najinovativniju zbirku

Anonim

MJ Bale još jednom gura granice australskog krojenja sa svojom najnovijom kolekcijom tehničkih odjevnih predmeta od merino vune za debi za novu sezonu.

Glatki i jazz zvukovi New Orleansa bit će glavni dio ovogodišnjeg prikazivanja koji klanja klasičara kao što je jazz legenda Miles Davis i njegov naporan stil. To je pojam ako se nadalje udružuje s MJ Baleovim guranjem kako bi se zadovoljila ravnoteža klasicizma i stalnog reinventiona u muškoj odjeći.

Kao takav, MJ Bale uspješno se vjenčao s konceptom bezvremenskih krojača starih svijetova s ​​novim dekonstruiranim arkadnim komadima i inovativnim odjelima za njegu odjeće koja se danas traži od muškaraca.

Zbirka smatra da je "Ponovno rođenje Coola" praktično opremljeno dostignuće ugrađene u svaku odjeću ovisno o potrebama nositelja. Stilski pametni muškarci mogu odabrati tri različita tkanina.

Acqua je izrađena od tropske težine izvanredne Merino vunene tkanine koja je u Italiji bila tkani Gold Woolmark tkaninom. Rezultirajuća krpa je otporna na vodu, otporna na nabore, lagana i prozračna, što ga čini idealnim za međunarodne putnike i muškarce koji su uvijek u pokretu.

Dry 'n' Fly je moniker koji je dobio MJ Bale 100% pamučne košulje koje su bile tkane i završile s posebnom strukturom koja pruža lako očuvana svojstva. Koliko je lako? Oprati odjeću, osušiti na vješalicu, a zatim 'letjeti' kroz vrata. Ne zahtijeva glačanje i košulja bi trebala držati oblik tijekom dana.

Na koncu dolazimo do konstrukcije tkanine zvane Mooving. MJ Bale odijela izrađena je od posebne tkanine od merino vune koju je tiskala stara škola talijanska tkalica Loro Piana. Rezultat je polu-rastezljiva tkanina koja je otporna na nabiranje i napravljena je s malo zatišja kako bi se osigurala fleksibilnost kada se tijelo stalno kreće. Ovaj dodatak je savršen za one koji ne sjedaju na svom stolu cijeli dan za jedan dan posao.

A kad se radi o uzorcima, muškarci će biti razmaženi za izbor s svime od meke sive flanela do Prince of Walesa do Glen i provjera prozorskih prozora do suptilnih prugastih krede i bogatih mornarskih četverodjelnih odijela koji sve čine svoj trag u novoj kolekciji.

"Ova je zbirka stvorena za čovjeka koji istražuje svijet i razvija svoj lik", kaže Matt Jensen, osnivač oznake.

Zbirka "Rebirth of the Cool" dostupna je u trgovinama i online od danas putem MJ Bale.

1/11

2/11

3/11

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015