Man-Fringe je 90-ih godina na strahu od straha, Evo ga kako ga rock

Anonim

Dvadeset petnaest je sve o čovjekovom rubu. Trčanje na modnim pistama samo prije nekoliko mjeseci, muških rubova, šiške ili zavjese za lice su trend kose koji se uklapa u vaš rječnik.

Površina lima. Tanka kosa? Izrežite slojevitu rešetku za izgled punine. Fuller lica? Površina će vam dodati potrebnu pokrivenost vašoj šalici i uravnotežiti izbočinu obraz. Nijedna druga frizura ne utječe na vaš ukupni izgled (osim za potpuno brijanje glave), tako da svaki čovjek mora istražiti i poboljšati snagu buke.

Razbijanje čovjeka - Fringe Down

Čovjekov remen je u posljednjih nekoliko godina zaradio ogroman uspjeh. I tako ima i više tradicionalnih kratkih leđa i krajeva, koji većinu gospoda odlaze na stranu ili guraju prema nebu.

Ono što treba zapamtiti je da su rubovi ogromni i nikad isti među svakim tipom. Treba razmotriti tri stvari: duljina (duga ili kratka); volumen (visok ili ravno do čela); i oblik (zaobljen ili oštriji). I, ovisno o vlastitoj teksturi, gustoći i prirodnoj kosi, vaša će kosa sjesti u skladu s tim.

Imajući jednostavne stvari, idite na rub koji je ispred kratkog i stražnjeg dijela. Možete promijeniti stvari kao što je kosa "izblijedi" (koliko je kratki rez na dnu glave prije nego što postupno dulji put prema gore).

Što je manja blijed, to je bolje za rubove. A zatim ga podudaraju s kratkom krunom, koja je slojevita kako bi se poboljšala duljina ruba. Žudnja je stvorena s dodatnom duljinom na licu, ali različite duljine moraju biti suptilno obrađene na rubu kako bi se oblik i tijelo. I pokriva bilo kakve naznake oduzete linije kose, bez strahota češlja.

Kako stilirati Man-Fringe

Uzmite sušilo za kosu i osušite kosu. Korištenje četkice će vam dati okruglu, glatku završnu obradu ili širok zubni češalj koji je u redu, radeći s prirodnim stanjem vaše kose dok se suši. Što god odabrali, ostavit će vam lijepo sjaje i neki potrebni volumen za one na tanjoj strani.

Zatim upotrijebite vosak. Ona stvara strukturu i definiciju, uklanjajući pušenje dok drži stvari zajedno - dugo nakon što ste napustili sigurnost vašeg ogledala kupaonice. Za proizvod za kosu, opcije su sjajne ili mat. A izbor je tvoja. Ali upotreba štedljivog uzimanja manje je više, gospodine Greaseball.

Prvo stojite pojedinačne dijelove ruba i ako je potrebno, nanesite više na ostatak ruba, s naglaskom na savjete. Budući da je kosa prirodno sjajna, izrada vašeg ruba je sjajan način da ga odredite od ostatka vaše kose.

Za kovrčavu kosu, puhati suhom, a zatim raditi u teksturirajućem mousseu. To će stvoriti pokret, volumen i malo odbijanja.

1/30

2/30

3/30

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin