Manchester United predstavio svoje posebno izdanje TAG Heuer satova

Anonim

Jasno je da postoje neki izazovi za službeni mjeritelj vremena velike nogometne reprezentacije.

Najnoviji primjer je Manchester United izdanje TAG Heuerovih Carrera Heuer 01 i Formula 1 satova. Napravljen kako bi obilježili obilazak Manchester Uniteda u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i nadolazeću sezonu engleske premijereške lige, satovi će upariti avangardni dizajn švicarskog satara s bojama potpisa kluba.

Naravno, crveni i antracitni sivi satovi također će nositi igrači u sezoni 2018 - 2019.

Pa što je u kutiji?

Posebno izdanje TAG Heuer Carrera Heuer 01 dolazi kao 43 mm od nehrđajućeg čelika koji sadrži dokazani Caliber Heuer 01 automatsko kretanje. Ovaj pokret osigurava da satima, minutama i sekundama funkcionira pored datumskog prozora u znaku od 3 sata. Tu su i tri dodatna rodirajuća kronistička brojača u 12 sati, 6 sati i 9 sati - posljednji od njih nosi logotip kluba.

Okrenite sat i okrenite se mehanizmu zahvaljujući safirnom slučaju. Sportska i muška estetika odlikuje se gumenim trakom koja sportsku ikonu boja potpisnice klubova. Sadrži i 100 metara otpora vode.

Drugi model koji se pridružuje line-upu je kronograf TAG Heuer Formula 1. Dostupniji je od Heuer 01 zahvaljujući svojoj punoj čeličnoj konstrukciji kućišta od 43 mm i pokretu kvarcnog kronograma. Sat pruža satima, minutama i sekundama funkcionira uz datumski prozor u znaku od 4 sata. U međuvremenu birač je završen u opalinskom antracitu koji je u kontrastu s crvenim indeksima i prevelikim '12' u arapskom broju u podnevnom znaku.

Na ovom komadu postoje i tri brojača kronike, što ovaj model čini jednim od najboljih satova vrijednosti u rasponu TAG Heuer. Sat je uparen na crnu gumenu traku kako bi odjeknula svoj istinski sportski estetski izraz.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone