Učenje čvrste gospođe Look

Anonim

Prije no što su bili hiperi s ironičnim brkovima i ženskim trapericama, bili su izvornici muškaraca koji su sportski odjeveni u pladnju. Za razliku od hipstera koji očekuju od mumija i tatu da ih kupuju novi iPhone svaki put kad ih pijano pusti u WC, izvornici su se morali sami oduprijeti.

Bilo je to jednostavnije vrijeme. Gladan? Idi ubiti nešto. Prijeti? Idite nešto protiv. Trebate sklonište? Idi izgraditi nešto. Hrapav čovjek mogao bi savjestiti prirodu svojoj volji i učinio sve što je trebalo da izgrade svoj prostor na svijetu.

Je li to suptilno? Nije li muškarac? Da. Je li to nešto vrijedno težiti 2014.? Naravno da da.

Danas se nadahnjujemo od naših zastrašujućih predaka, bacaju nekoliko elemenata moderne elegancije i dođu do krajnje elegantnog hibrida: hrapavog gospodina.

Lowdown: Kako izgledati čvrsto

Budući da vjerojatno ne morate ubiti hranu ili se boriti s prijetnjama vašem kućanstvu ili srezati drveće golim rukama, što je to danas hrabar gospodin?

On je alfa mužjak. On je fizički muški. On zna kako to učiniti. Ne uzima ništa, nema zatvorenika. Uzima znakove od muškaraca koji su došli pred njega - ratnike, avanturiste, plave ovratnike, planinske ljude - i prilagođava ih životu 21. stoljeća.

Gdje se bavi ormarom, svestranost vlada vrhovnim. Nema šarolika ili ukrasa, nema materijala koji ne mogu podnijeti premlaćivanje, ništa tako zbijeno je restriktivno, a ništa tako vreće je nezgrapan. Čvrsta muška odjeća nikada ne stavlja oblik prije funkcije - ali hrabar gospodin uspijeva postići sofisticiranu ravnotežu između oboje. Presijeca impozantnu figuru.

Kako dobiti izgled

Da biste osvojili strog stil džentlmena, pogledajte dizajnirane odjeće dizajnirane za druge ne-glupane muškarce. Počnite s tradicionalnom odjećom, kao što su flanelske košulje, kožne čizme, vunene kapute, hlače od trapera i traperice. Zatim pogledaj vojsku za terenske jakne, kapute trupa i ostale dijelove zemlje s tonovima koji su teški i funkcionalni. Zatim prijeđite na opremu namijenjenu za aktivnosti na otvorenom i sportskim aktivnostima. Tradicionalni uzorci lovstva kao što su bivoli plaidi i čekovi pištoljima imaju snažnu vizualnu vezu s nasljedom čovjeka.

Sjeti se da nikad ne treba biti savršen. Zagrlite bore, lomove, rupe, trošenje i suzu, manje štete. To su radna odjeća. Imaju karakter. Dodajte zakrpe i popravite ih po potrebi, umjesto da zamijenite odjeću. I izbjegavajte želju da rastignete upravljač i posudite traperice vaše djevojke.

vrhovima

Kada je u pitanju vaš torzo, neke glavne stavke su mamci u hrapav gospodin garderobu.

Odjeća

Razmislite Barbour, Filson i Belstaff. Kaputi i jakne trebaju biti u neutralnim i zemljanim tonovima. Izgledaju kao da bi bili u pravu kod kuće, grubo ih odrežavali, lovili na selu ili se borili u rovovima. Potrebne su korisne značajke kao što su olujne manžete, prikladne ovratnike, vodonepropusne i džepne letvice. Trajnost i funkcionalnost su ključni.

Blazers

Bljeskalice nisu prva stvar koja dolazi na pamet kad čujete "hrapave", ali pridržavajte se pravog robnog marki, a vaši blazers će se uklopiti u pravu. Isprobajte Gant Rugger i Ralph Lauren. Potražite tkanine i materijale koji imaju snažnu baštinu ili sportske konotacije (vunu, sandučić, plaids, tweeds, itd.) I bit ćete na pravom putu.

košulje

Govoreći o pladnju. ovo je savršeno vrijeme da ga poprsje. Da bismo trebali odabrati jednu stavku za zastupanje hrapavog gospodina, to bi vjerojatno bila košulja od košulje. Naći ćete ga gotovo bilo gdje, ali J.Crew i White Alpinizam čine neke od naših favorita

Pletenina

Sva ta vremena provedena izložena elementima znači da hrabar gospodin treba što više slojeva zaštite kakav može dobiti. Pletenina od likova Woolricha i SNS Herninga je redoslijed dana. Potražite visokokvalitetne, minimalne estetike i teške, hunterske pletenice koje udaraju faktor maskulinosti.

dna

Zadržat ćemo ga jednostavno na dnu. Postoje samo dvije stvari koje trebate znati:

Traper i hlače

Duh. Tko ne treba traper? Ali za radnog čovjeka, traper postaje posebno važan. Ostavite traperice fancypants na hipsters - ono što hrabar gospodin treba je nešto čvrsto i izravno koji daje svojoj gležanjima prostor za disanje. Nema modernih pere, boja, blijedi ili ukrasa. Brandovi poput Levi's Vintage i Edwin su dobre oklade.

Kombinirajte pravila s bilo kojeg drugog mjesta i imate pravila za svoje hlače. Oni bi trebali biti inspirirani nasljeđem i radnom odjećom, u neutralnim ili zemljanim tonovima i funkcionalni. Treba se pridržavati tradicionalnih tkanina (i uzoraka, ako se osjećate podebljano). Odstupite od svega previše vlažnog ili previše zbijeno.

Obuća

I konačno. tvoja stopala.

Cipele / Čizme

Možete li se uspinjati planinom, poljem ili pustinjom u cipelama? Dobro. Čvrsta gospođa obuća bi trebala izgledati kao da je došla ravno s vanjske strane, čak i ako nikada nije napustio grad. Kožne čizme su bitni komad. Pokušajte Wolverine ili RM Williams.

1/11

2/11

3/11

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil