McLaren oslobodio njihov najsnažniji sportski model s modelom 600LT

Anonim

Njihova kampanja Formule 1 može biti nedostatna ovih dana, ali njihov proizvodni program automobila zasigurno nije. Tijekom noći McLaren predstavio je svoj najmoćniji model sportske serije do sada s 600LT.

Najnoviji cestovni automobil tvrtke Woking temelji se na postojećem modelu 570S koji vidi mnoštvo nadogradnji uključujući dijetu kako bi se izoštrile njegove vjerodajnice. Oznaka "LT" značajna je kao što se naziva oznakom "Long Tail" koji je korišten u McLarenovoj pobjedonosnoj kampanji 1997. Le Mans s F1 GTR 'Long Tails'.

600LT koristi niz ploča od karbonskih vlakana u usporedbi sa standardnim 570S bratom. Opremljen kompletnim katalogom MSO opcija za ugljični vlak, 600LT uspijeva ispustiti 96kg na samo 1.247kg. Od tamo je automobil opremljen tuniranom verzijom 570S-ovog 3, 8-litrenog twin turbo V8 motora koji sada razvija 441kW snage i 620Nm okretnog momenta. Izliveni plinovi protjerani su kroz vrlo hladan vertikalni ispušni sustav koji je kraći i ekstremniji od one koja se vidi na McLaren Senu.

Postoji čak i zaštita od topline na sredini stražnjeg krila kako bi se spriječilo da zapali vatru dok vrući ispust struji oko njega. Ovaj skraćeni ispušni sustav omogućuje 600LT da nosi više agresivni stražnji difuzor za generiranje veće razine silazne snage pri brzini.

Od tamo cijeli paket dobiva rafiniranjem s učvršćenijim motornim nosačima, prerađenim aluminijskim ovjesom, šarenijim Pirellijevim gumama, bržim stalakom upravljača i većim kočnicama samo u ime nekoliko. McLarenova 600LT proizvodnja trajat će godinu dana od listopada bez vijesti o tome kako da biste dobili vaše ruke na jedan.

Pa, iako ćete primiti dovoljno novčića.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro