Upoznajte Brook Power, Playboyovu 2017 Playmama godine

Anonim

Ona je model, surfer, umjetnik, jahač na konju i domaći Havaji. Sada Brook Power može dodati "2017 Playboy Playmama godine" na svoj životopis.

Slobodna duhovitost zaljubljenosti u crninu napravila joj je debitant Playboy u časopisu u svibnju 2016. godine. Ddespite da je sada dvaput postavljen, i zarađujući ovogodišnju prestižnu titulu "Playmate of the Year", Power nikada nije vidio Playboy kao dio njezina puta.

"Iskreno, nikad nisam mislio da ću završiti u Playboyu", rekla je u časopisu. "Mislio sam da je tako izvan mog elementa. Ja sam samo surfer pilić koji vozi konje. "

Onaj surfer pilić koji vozi konje pokazao se savršenom predstavom Playboyove nove smjernice. Kreativni direktor časopisa Chris Deacon zove Power "cool, kreativan i uvjeren, sve dok balansira jedinstvenu osobnost s izvanrednom ljepotom".

Za Power dio, ona naziva nju pucati "moderna" i "aktualna", i primjećuje da se modeliranje danas razlikuje dramatično od prethodnih desetljeća.

"Postoji toliko mnogo načina da se izražavamo i stavimo vani. To je više o relatability. Obraćamo se vlastitim karijerama ", kaže ona. "Mislim da bi žene koje su u nekoj vrsti svjetla trebale biti zanimljive. Žene su toliko raznovrsne. Pogotovo s modelima - nema više lijepog lica. "

Iznad ćete naći Brook's 2017 Playmate of the Year slikovni, kao i bonus snimke iz njezina 2016 stint kao Miss May. Slijedite njezine stalne avanture na Instagrama ovdje.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018