Upoznajte 'Nomad Barber' koji putuje svijetom koji daje frizure

Anonim

Za većinu muškaraca, avanturistička šišanja su ona koja zahtijeva nešto više od običnih. Za Miguel Gutierrez u Liverpoolu pustolovni šišanje znači pokretanje Kickstartera, hopping na nizu aviona i dokumentiranje nastavka odiseje na instagramu i YouTubeu.

Putovanje je započelo 12. lipnja 2013., desetljeće do dana nakon što je Gutierrez započeo svoju karijeru. Odletio je u Atenu kako bi naučili više o grčkim brijačima koji su donijeli svoje letjelice u ostatak Europe. Odatle je otišao u Tursku i rodila se ideja. Gutierrez je krenuo na 12-mjesečno hodočašće da nauče više o povijesti borbe i muškaraca u svijetu.

Kao Nomad Barber, Gutierrez koristi socijalni aspekt brijačnice kako bi razgovarao s ljudima iz svih šetnje života. Postavlja stolicu u bilo kojoj prilici, nudeći frizure kolegama putnicima u parkovima, na plažama, pustinjama, na stijenama i na brojnim drugim udaljenim i slikovitim mjestima. Do sada je posjetio 30 zemalja, prikupljajući milijune pregleda za svoju web seriju i tisuće sljedbenika na društvenim medijima.

Nakon što je doživjela bezbroj brijanja i frizure na nekoliko kontinenata, Gutierrez kaže kako Indija posjeduje najinteresantniju kulturu brijača. Što se tiče najboljih njegovanih klijenata, kaže muškarci na Bliskom istoku - posebice Dubai - uzmite krunu krunu.

Slijedite stilski iskorištavanje Nomada Barbera na usluzi YouTube i Instagram. Avantura čeka.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine