Muške frizure koje žene najviše mrze

Anonim

Suočite se s muškarcima. Postoje frizure i onda postoje smiješne frizure koje će vas žene razapeti.

Ono što može izgledati dobro u sjajnim časopisima, indie filmovima ili čak i vašem kolegi bikie banda članova mišljenje nije baš ono što žene će naći atraktivne. Zapamtite da ste ovdje da biste impresirali, a ne napraviti sljedeći poklopac Child Predator Weekly.

S tim da smo rekli, učinili smo malo istraživanja među pronicavim ljudima ureda i profesionalcu da otkrijemo točno ono što pravedniji seks ne želi u muškoj šišanju.

Obrezanja za hodanje

Vozač Ferrarija F1 Sebastian Vettel je ove godine počeo predstavljati svoj 'prigušni' frizuru na veliku bijes i zbunjenost među fanovima i komentatorima. Što se točno dogodilo ovdje? Kako reći barbaru ovo je šišanje koje želite? Nitko ne zna. Možda više nije glavu na trkalištu, ali sigurno je izgledao poput one s staze.

Lažni konstansa

Šteta budalu koja ismijava ćelave muškarce namjerno dobivajući šišanje kako bi se uklopila s njima. Lažni konstanta nikada nije u redu i šamar u lice onima koji nikada nisu imali priliku početi. Također, izgleda smiješno kad se stubelj prolazi. Srećom, ovo je samo Alexander Skarsgard u modu likova za film.

Moj mali ponić na putu s kiselinom

Ah, Lil Pump. Čak ni vaša Gucciova banda ne može vas spasiti od ove parne kose koja nalikuje nečemu između pramenova Burning Mana i My Little Ponya na kiselini. FYI: niti je dobra stvar.

'Čak i podignite?' Izrezati

Jedna od najplodnijih frizura sezone 2015/16 među sezonskim junkyima teretana i samozvanih 'liftera' je ovo posebno zabavno. To nije osobito loša frizura, ali žene su umorne od toga koliko je monoton trend postalo među legionskim ljudima koji sada izgledaju kao Phil & Lil iz Rugratsa. Obrijane strane, dugo na vrhu s lijevom ili desnom combover? Izrezati!

Vrhovni vođa izrezati

Regimented. Discipliniran. Bojao. Vrhovna špica na čelu je rezervirana samo za one s voljom da se u bilo kojem trenutku obavijeste. Glatke ravne vrhove i jako uklesane stranice s nijansom izblijedjanja čine ovaj rez izgledaju kao vrhunski vrhovni krunica. Tako je zastrašujuće da će čak zadržati žene daleko.

Plameni ponićni rep

Ponijevi repovi su veliki no-no prema ženama D'Margea. Nema nikakvih objašnjenja za ovo, osim što je ružno i mnogo gore, ako se odlučite za to kao Sir Labeouf.

Luscious Locks

Luscious Locks polako su rasle popularnosti tijekom godina s cool momcima, kao što su Jared Leto i Leo koji se bore za čopor. Taj izgled polako se razvio u brave koje si vidio ovdje. Žene kažu da nije loša frizura, jednostavno ne vole muškarca koji ima više lijepih dlaka nego što to čine.

Over-Geller

Klasični Over-Geller rođen je u doba '90-ih pop kulture gdje je um-boggling držanje je široko obožavali. Ovih dana žene vole dotaknuti mušku kosu. Najgore što možete učiniti? Napunite ga punom gladilice koja se može pretvoriti u gel pahuljice.

Klasične Cornrows

Ovo je samo-objašnjenje. Osim ako ste uspješni rapper ili Lil 'Bow Wow onda izgledi su žene će naći ovu frizuru na ljude malo od isključivanja. Da, čak ti i David Beckham.

Trump kula terora

On može biti najmoćniji čovjek na svijetu, ali predsjednik Trumpova kosa zasigurno nije osvojio niti jedan glas. Trump je oštra nesreća koja kombinira različite češaljne stilove u jednu. Čovjek ne može biti ćelav, ali ova frizura će vas učiniti tako izgledati.

Vojni trg

Kutija vojne vlasi je samo ne-ne prema našem stručnjaku. To je jedan od najtežih da odgovara čovjekovu licu i može čovjeku učiniti zastrašujućim. Ako ćete se pridružiti vojsci, umjesto toga odsječite obrijane vojne buzzove.

Subliminalna poruka iz budućnosti

Nitko ne bi trebao brijati subliminalne simbole i poruke u kosi - ikad. Jedina prosvjeda koju ćete prisustvovati je ona protiv uvredljivih frizura.

All-in-One WTF

Zac Efron obično je na čelu muških frizura, ali na trenutak nakon što je snimio Baywatch, otišao je previše meta na klasičnu dresu kose. Kakvi su rezultati mješavina "WTF-a se događa ovdje". Zadrži stil časopisa neuredan, ali uniforman, momci.

Klasični Bowler

Dvije stvari dolaze u obzir kada žene vide ovaj šišanje muškaraca: 1) Previše je jeftin da biste dobili pravu šišanje, 2) još uvijek živiš s majkom koja vam daje šišanje i 3) imate prekrasnu Lego zbirku.

Sadržaj izlijevanja ulja

Nitko nikada ne bi trebao raditi punu poliranu kosu. Osim ako nisi mafijaš. Ili glupost poput Steven Seagal. U tom će slučaju žene i dalje mrziti, bez obzira na to.

Coke linije

Oprostite momcima, dame su rekle i kažu da linije za brijanje duž vaše kose više se ne smatraju nervoznim. S poštovanjem, 2002.

90-ih Nick Carter

Što se tiče potkopavanja, ovaj je došao i otišao do ranih 2000-ih. Prvakovani dječjim bendovima, ovaj stil sličan je trenutačnoj frizeri koja će također doći i otići na vrijeme. Ako još uvijek ljulja 90-ih godina Nick Cartera, malo ste se uspjeli uhvatiti. Žene koje su otkrile da su atraktivne sada su u svojim 40-ima.

The Modern Mullet

Moderna ili ne, mulleti bi trebali biti rezervirani samo za filmove i zabave, kaže žene koje smo pregledali. Budući da je Hugh Jackman i istaknute savjete, ništa ne mijenja.

Mišljenje stručnjaka.

Naravno, budući da smo diplomatski kikiriki, mi smo također pogodili jednog od Sydneyovih stručnjaka za kosu, Renée Baltov iz muške berbernice Barberhood, kako bi saznali što zapravo čini muškarčevim šišanjem lošim. Rekla nam je da "mržnja" može biti snažna riječ i obično je više slučaj frizure koja ne uklapa čovjekovo lice ili se zastarijeva.

Napomenula je, međutim, tri velika ne-ne:

  • Češalj
  • Grožđe
  • Okvirni vojni rez

Ne idite i uživajte sa svojim folikulima u miru i dobrom ukusu.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015