Michael B. Jordan dokazuje da možete izgorjeti Athleisure odjeću za večeru

Anonim

Često se naziva opasno mjesto, ne - ne Kenny Loggins ' Top Gun temu, nego neobičan čin odijevanja izvan haljine. Mnogi su muškarci pokušali i propali, ali mnogi muškarci nisu Michael B.Jordan.

U svom najnovijem viđenju u Philadelphiji, 31-godišnji glumac Black Panther potresao je crno-bijeli trošni trošni ansambl na Creedovu večeru - i zapravo je izgledao dobro.

Budući da je trošenje athleisure često izvan ograničenja tjelesne aktivnosti (ili pijuckanje s dječaka), Jordan je uspio razbiti taj pravilnik bez da se osujeti nedužne dinerove s prigušenim vezama fluro i preostalih oznaka znojem.

Kako je to učinio?

Jednostavan. Uz malu pomoć od pametnog monotonstva i krvave dobre kondicije. Da, to je Nike Dri-fit jakna, ali također ima prednje ploče što ga čini izgledom više poput klasičnog gilet prsluka. I ne zaboravimo na Nike trake za trčanje joggers koji su također shod u crno i zagrliti noge za čistiji i suvremeni izgled. Odjeća je ukrašena s crnim tenisicama s crvenim znakom na peti.

Naravno, temeljni faktor ovdje je Jordanova atletska gradnja koja u biti dopušta mu da odreže prosječnu figuru u bilo kakvom trošenju athlete.

Ostalo je previše ostavljeno crnoj boji koja odvaja pozornost od jačih aspekata tradicionalnog dizajna sportske odjeće. Zovu ga minimalizam u ovom slučaju zahvaljujući trgovini off boja u korist noir.

Čuvaj se da ovo pokušavam kod kuće, ljudi. Ako trebate više tradicionalnih savjeta, pogledajte naš vodič za nošenje koktel odjeće.

1/3

2/3

3/3

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil