Michael B. Jordan pokazuje ovaj jednostavan ormar komad koji može podići vašu odijelo

Anonim

Mislili ste da je zauvijek nestalo. Mislili ste da je rezerviran za ormarića vidjelaca i milijardera poduzetnika. Pogriješio si.

Michael B. Jordan koristi svoj najnoviji izgled crvenog tepiha kao izjavu o stilu za muškarce u odijelima: vratovi kornjača ponovno su cool. Glumac Creed prisustvovao je New Yorku premijeru Fahrenheita 451 preko noći u sjajanom trodijelnom odijelu od ponoćne mornarice s dijelom košulje košulje zamijenjen jednostavnim crnim vratom kornjače.

Rezultat je super čist i minimalistički, a djeluje senzacionalno na Jordanovom glomaznom tijelu. Ono što je važno je lakoća kojom ljudi mogu baciti ovaj izgled bez da se razbije. Nema potrebe za lijepim vezama, džepnim kvadratima ili vezicama. Samo konzervativni satovi će raditi zajedno s parom polirane haljine cipele i lijepo opremljen odijelo.

Post koji dijeli Michael B. Jordan (@michaelbjordan) 19. siječnja 2018. u 15:05 sati PST

Ako ste željni vidjeti kakav kornjašni vrat izgleda na najsloženijem okviru, Andrew Garfield je prošle godine izazvao hladnoću u kombinaciji s vratima od kornjače do sjajnih rezultata.

Znači, vrat vratova kornjača zauvijek? Kladim se da je to i ne trebate se više bojati. Oni počinju s bilo kojeg mjesta između $ 25 putem ASOS i mogu ići sve do 2.000 dolara za baler kamešer one na MR. NOSAČ.

1/3

2/3

3/3

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018