Michael B. Jordan pokazuje kako nositi svilene cvjetne hlače poput čovjeka

Anonim

Kyrie Irving nije bila jedina koja je osvjetljavala crveni tepih na nedavnim MTV Movie & TV nagradama. Glumac glumca Michaela B. Jordan izašao je iz ubojne odjeće koji se sastojao od pažljivog para svilene hlače koji su pohvalili talijansku oznaku DSquared2.

Iz daljine izgledaju kao vaš moderni blok kameni uzorak koji je završen crvenom, ali bliža inspekcija će otkriti da je zapravo uzorak koji se zove Chinoiserie - ukrasni stil u 18. stoljeću zapadne umjetnosti, namještaja i arhitekture karakteriziran korištenjem kineskog motiva i tehnika.

Tako je. Kineski cvjetni hlače potresao je jedan od današnjih vodećih muškaraca i nikada nije izgledao tako prokleto dobro. Za one koji se pitaju kako je točan izraz zapravo Chinoiserie-patterned svilene jacquard hlače.

Crnac crne Panterije poliran je od odijela s drugim glatkim komadima iz trenutne proljetne kolekcije DSquared2. To je uključivala crnu bombašku jaknu s prevelikim zatvaračem i opremljenu bijelu košulju.

Gledajući Jordanove noge bile su gladak par Christian Louboutin Kicko crne kožne kopčaste čizme. Nije loše za zaštitnika Rocky Balboa i uskoro za nasljednika.

Ako ste igra, sada možete dobiti Jordanove svilene hlače sada na DSquared2 po pola cijene.

1/5

Jordan na MTV nagradama

2/5

Jordan na MTV nagradama

3/5

Jordan na MTV nagradama

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone