Dan mode u Milanu 1. dan: Roberto Cavalli & Ports 1961

Anonim

Danas se moderna publika preselila na sjever za sljedeću jesen-zima na Milanskom tjednu mode.

Prepoznavši na pola puta za nepopustljivu paradu muške odjeće, Milanesi su znali kako to učiniti u stilu, dok su ostali svjetski stručnjaci zaustavili vožnju. Ovaj tjedan neki ključni igrači - Gucci, Versace, Prada - pokazat će svoju zimsku ponudu 2016./17., Postavljajući ton za Pariz i New York.

Roberto Cavalli

Bez obzira na prostor, bilo koje učvršćenje modnog kruga znat će da je jedan trend neizbježan: sedamdesetih godina. Bilo da se sjećate svog dolaska za prvi, drugi ili treći put (ili uopće ne, ako ste to ispravno živjeli), ili ćete se dobrodošlicu ili odustati od njega.

Ova nostalgična petlja kruga nikad ne stari sa svojim laskavim oblicima i raznolikom paletom boja. Ovaj sezon najjači trend, androgyny slijedi bliski drugi zahvaljujući Gucciovim prošlim kolekcijama Alessandro Michelea s ostalima koji su vodili svoje vodstvo za narednu sezonu.

Kao takav, to je bilo očito kod Roberta Cavalla s prve sezone Petera Dundasa na čelu.

Sinonim za višak, Cavalli je u ovoj sezoni zabijao s trendom fokusiranom i suzdržanom preslikom. Bez sumnje Dundas je talent za reinvent louche oznaku favoriziran Riviera Riviera štakora-bez unbuttoned flouncy košulje na vidiku.

Umjesto toga, predstavio je romantični bobo (buržujsko-boemski) raspon isprepleten s izgledima ženske piste. Vrhunac je bio višestruki kožne jakne s kožom od jarke, s dijagonalnim prugama i preoblikovanje Cavallijevog leopardnog ispisa kroz ukusno prividno odijelo.

Vezenica je usidrila nekoliko izgleda na baršunastim kaputima, bijelom kaputu, prozirnoj košulji od šerbeta i dvostrukim traperom ekstravagancijom dostojnim aplauzom. Koordinate u spavaćoj odjeći koje su nosile šalove pokupile su trend koji su postavili Michele i Kim Jones za Louis Vuitton, no nosili su se Chuck Taylorovim udarcima u svojem smjeru.

Luke 1961

U izravnom kontrastu s prolaznosti Cavalli, luke 1961. pokazale su elegantnu i elegantnu kolekciju muške odjeće koja će trajati u sljedećem desetljeću.

Treća kolekcija za marku Milana Vukmirovića bila je eksplozija crno-bijele boje s bljeskovima boje boje dragulja. Saten bombaški jakni ukrašeni orijentalnim slikama poput fanova, phoenixesa i flore skočili su na pisti, ali jedna od pravih zvijezda nastala je verzija u snježnoj boji astrakhan.

Još jedan vrhunac bio je dvobojni crno-bijeli kaput i kolege u karamelu i omiljeni sezona, hrđa. Nosiv, praktičan i pogodan za sve okvire, kako je moguće poželjeti višekratke svakog komada?

Kliknite kroz slideshow za najvažnije 1.dan Milanskog tjedna mode AW16 kolekcije

1/66

2/66

3/66

Zanimljivi Članci

21 Iznenađujuće (& muškarci) ormar i svlačionice Ideje

Što su muškarci nosili: 2016 MTV Movie Awards Red Carpet

Victoria's Secret Valentinovo i Superbowl 2016 Promo

12 najotmjenijih slavnih ljudi ovog tjedna [24.04.15]