Milanski tjedan mode 4. dan: Giorgio Armani, Dsquared2 i Stella Jean

Anonim

Milanskog tjedna mode pokriva glavni urednik D'Marge Luc Wiesman, koji je trenutačno u Milanu.

Posljednji dan modnog tjedna bio je kraći od prva tri, ali upakirao je snažan udarac. Prije svega, kanadska braća, Dan i Dean Caten vodili su surfer / raver kolekciju na pistu za Dsquared2, nudeći nevjerojatnu boju i sloj po sloju koji su definitivno zahtijevali ponovno vidjeti post-show.

Relativno pridošlica, Christian Pellizzari ponudio je orijentalnu inovativnu svilenu mušku kolekciju, a slijedila ga je koloristično tiskana i voćna West African kolekcija Stella Jean koja je skoro posumnjala brat Catena.

No, dnevna je čast ostao kod Giorgioa Armanija, koji je tjedan zaključio s zbirkom koja je sažela i cjelokupnu temu Milana ove sezone: elegantna udobnost. Ali to je nešto što Armani već dugo radi - ta savršena mješavina sporta i krojenja.

Dsquared2

Surf i skate (ili dodir skladišnog ravera?) Sudarili su se na pisti za Dsquared2 proljeće / ljeto. Slouch beanies, bulky ruksaci i beaded ogrlice pristupili su hiped-up urbanoj zbirci, u rasponu od vunene odjeće inspirirane mokrom odjeću, do kratkih hlača s tattoo-printom, do izblijedjelih jaknih traperica i motiva palminog drveta. Kožne hlače prilagodile su svoje omotnice u crnoj boji - narančasta ili žuta trkaća pruga dodavala je sportski dodir, dok su ostale kožice došle u zapadnoj smeđi zlatni stud-age.

Intenzivna boja (koja je bila ukrašena modelima s majčinim tetovirnim rukavima) nadmašila je iza teških slojeva mrežica, parachute parkasa i kožnih bermuda na nogavicama, što znači da ste morali izgledati blisko odabrati nosivost svakog komada. Sredstva od trapera, Dean i Dan Caten pokrenuli su super slouched traperice, koji su se spuštali sve do cipela s visokim cipelama, nakon čega je slijedila tanka traperica s naborima u koljenima s izblijedjelim izblijedjelim efektom. Alternativa? Mršavi traperice u živahnom srednjem plavom, uronjenu na koljena u bijeloj boji, za suvremeni ombré.

Giorgio Armani

Sa karijerom koja se proteže četrdeset godina, kako se Giorgio Armani približava ovoj prekretnici? Radite li što god mu se sviđa. Talijan je izgradio čvrstu kolekciju prilagođenu sportu: aktivnost u načinu na koji je odjeća preletjela i dopuštalo tijelu da se pomakne, a luksuzne svile i pamučne tkanine održale su salijevni element; pogotovo one baštine provjeravaju blazers.

Paleta boja odnosi se na Armanijevu sklonost bezbojnim plavim i sivim nijansama, koja je osvježavala nakon kaleidoskopa ispisa i boje ranije tijekom dana. Armani je bila nosiva kolekcija s nestrukturiranim platnenim jaknima i slaskim skrojenim hlačama koje su ponekad bile obrezane ispod koljena. Sve je izgledalo svjetlo, čak i pletene veste i kardigani u dijamantu ili prugastom ispisu i ošišane kožne jakne. Donesite ljeti.

Stella Jean

Stella Jean pogledala je na njene potpisne plemenske motive za proljeće, ali s njujorškim rubom koji je etničkom dizajneru dala više komercijalnoj kolekciji odjeće za muškarce. Burkina Faso pruge se susrele sa sportskim jaknim jaknima, tankim odjećama, opuštenim odijelima, kratkim hlačama, parkama, jarakovima trupa i bombarderima; niz voćnih nijansi - ljubičasta, ružičasta, crvena, žuta, narančasta i zelena - prskanje na zapadnoafričke uzorke.

Ušutkane šipke na čipovima, kao i naranče i konzervirana hrana, povratak sjećanjima iz djetinjstva možda za Jean. Razigranost je bila u suprotnosti s rijetkim trenucima kada je dizajner malo smanjio, nudeći široke trake, lagane odjeće, neutralne kine i sedamdesetih, mat pakiranim traperom.

Christian Pellizzari

Kuhinjski domovi bogatih talijanskih iz 18. stoljeća postavili su temu za proljeće kolekcije Christiana Pellizzarija. Dizajner je uzeo uzorke i tiskao inspiraciju iz orijentalnog porculana, radeći osjetljive cvjetove i koi ribu na pilote aviona, bombarderske jakne i utilitarne zelene hlače. Obožene košulje vidjele su utjecaj Istoka na zapadne muške komadiće, prije nego što su se egzotični uvukli do trapera, s kineski odjevenim trapericama.

Svila je bila ogromna komponenta zbirke s mladim Talijanom koji je navodno radio s lokalnim mlinovima u obližnjem Comu kako bi replicirao luksuz prije stotinu godina. Kako muška odjeća postaje sve više u skladu s luksuznim tradicijskim umijećem, nostalgična tema izgledala je dobro na pisti, a Pellizzari je također bio pametan poslovni potez.

Kliknite kroz slideshow za istaknute emisije, 4. dan Milanskog tjedna mode.

1/48

Giorgio Armani

2/48

3/48

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone