Najprivlačnije odijelo za muškarce na proračunu

Anonim

Bez obzira jeste li student na proračunu pečenog graha, ili velika zarađujuća gospođa koja je potrošila svoj tjedni trošak na druge bitne klasike - jeftini odijela su poput nestašnog binge, najbolje jednom za neko vrijeme. Brza moda, poput McDonald's, ima svoje mjesto za ta vremena. Samo nemojte to učiniti sartorialnim navikama.

Razbijanje jeftinih odijela

Jeftine odijela ne izjednačavaju se s niskom kvalitetom krojenja ili jakne i hlače izrađene od strašnih materijala i neuredne konstrukcije. Ima mnogo odijela na tržištu odjeće za muškarce od nekoliko renomiranih trgovaca koji apsolutno mogu raditi za ured i vikend.

I, po cijeni koja će vas ostaviti s malo dodatni ka-ching u prsima džep. Sada je to sortirano, kliknite kroz slideshow za najbolje 12 odijela za ispod 350 $. Zatim naučite dijeliti ovaj izgled zajedno.

Usredotočite se na fit

Čak i jeftini odijela moraju odgovarati vašem tijelu. Rez vašeg odijela treba biti savršen, trčanje uz konture vašeg tijela bez ograničavanja. Većina muškaraca nikada nije profesionalno izmjerena, pa je to vaša polazna točka.

Neka osoba za pohranu ili sposobni prijatelji mjere vašu prsa, struk i duljinu nogu prije nego razmislite o vašoj veličini. (Odijela nisu poput traperica, gdje se ponekad može kriliti, s obzirom da se protežu). Sada, s ažuriranim izračunom proporcija vašeg tijela, slobodno kupite odijela i online i instore, s mnogo više samopouzdanja da će fit biti udoban.

Promjene su sve

Dok je prilagođeno odijelo najbolje, trebali biste krenuti prema Kini prije nego što dobijete nešto napravljeno po mjeri na proračun. Ali to ne znači da ne možete promijeniti stvari, nakon kupnje. Budući da nisi supermodel, fit će najvjerojatnije biti "isključen" - predugačak u nozi ili lagano zakucao u struku, jer vam noge s narkotinjskim teretama prisiljavaju da se podigneš u veličinu. Kao opće pravilo, malo je dulje ili veće od veličine, jer je daleko lakše izrezati i uzeti tkaninu nego što će se produžiti.

Odnesite svoje odijelo na mjesto mjesnih promjena i zamolite ih da odgovaraju vašim mjerenjima. Cijena, kao i svaka usluga, ovisi o tome, ako ste na teškoj cijeni, obavite svoje istraživanje. Ali zapamtite, već ste spremili nekoliko stotina dolara kupnjom na stalaku i od trgovca maloprodajnih ulica. Ako je odijelo za posao, dobit ćete mnogo kilometraže od ovog komada pa je vrijedno ulaganja. Sada se promijenilo, odijelo će automatski izgledati skuplje, što je ono što želite.

Prirodne vs. sintetički

Opet, kao prilagođena opcija, imat ćete sreće pronaći čisto vuneno odijelo za svoj raspon cijena. Razgovarajmo o tkanini. Većina jeftinih odijela dolaze u materijale izrađene od sljedećih sintetičkih vlakana: poliester, viskoza, elastana, Lycra i spandex.

Najjeftiniji odijela će se pohvaliti samo ovim umjetnim pređe, koje se mogu prepoznati zbog svoje čvrstoće i sjajnosti. Međutim, sintetička odijela su toplija za nošenje ljeti i manje su izolirana zimi, i ne osjećaju se kao lijepo da dodiruju.

Ostali jeftini odjevni predmeti imaju sintetičko-prirodnu vlakninu ili se proizvode od tkanine koja je čisto prirodna, kao što je pamuk. Posteljina i seersucker spadaju u kategoriju pamuka, budući da su sve biljke izvedene. Prirodni vlakno izrađeni odijela su prozračni i osjećaju se ljepše nositi, ali često naboraju više od sintetike i nisu tako neuništivi.

U pravilu, pročitajte naljepnicu da biste razumjeli odjeću koju pokušavate i pokušajte s različitim mješavinama. Elastane i Lycra će ponuditi više proteza za mršavo odijelo, posteljina će se osjećati ljetno i povremeno, a odijelo poliesterske vune će se osjećati savršeno za ured.

Tradicionalizam za rad

Jeftino odijelo za posao izgleda najbolje u tradicionalnim neutralnim bojama - crnoj, sivi, mornarici i smeđi - i na minimalnim otiscima poput čekova, riblje kosti ili finih prstiju (nikad guste ili široke pizmama). Nema ništa gore nego odijelo koje izgleda kao novitet i zato što je jeftino odijelo možda izgleda manje luksuzno od tkanine u usporedbi s luksuznim modelima, čuvanje klasičnih stvari u uredu pomoći će vam da izgledate ugodnije.

Prekomorski pristup pada u ovu kategoriju. Pridržavajte se poslovnoj savjesti s ukusnom trakom i bojom i igrajte se uz tkane i ravne izglede za teksturalnu razliku. Lijep sat dodaje nekoliko trenutačnih dolara vašem ansamblu. Kao i kvalitetne, kožne čipke, svježe polirane. Dodajte prsluk da biste napravili trodijelni odijelo, a vi ste moćni dapper, odmah.

Trend-On na vikendu

Škola je na tjedan i tako je i tvoj sivi, jednorodni broj. Vikend znači da su pravila ureda van i boja i nestrukturirana kroja. Ljepota jeftinog uređenja znači da možete kupiti jedan u svakoj boji (dobro, gotovo). No, trendovi u boji mogu se eksperimentirati s malo izvan dužnosti, a rad nekih sezonskih nijansi kao što su marsala, zelena i sve-bijela je vrlo izvedivo.

Bolder prozorske provjere i geo grafike izgledaju sjajno tijekom vikenda i pružaju vam priliku da bljesne neku osobnost. Ne u izvanjsko krojenje? Ispraznite ispisani džepni kvadrat u svoj mornarski jakni i otpustite kravate i čarape. I voila, vi ste na trendu, oštro i nitko nikad neće znati koliko ste malo potrošili.

1/19

ASOS

Ako ste u dvojbi, odlučite se za ASOS-ovu vlastitu marku pristupačnih odijela. Oni nude niz za mršave tipove i veće veće osobe.

KUPITI

2/19

Jack & Jones

Ovaj glatki kobaltni plavi odijelo ima se protežu za udobnost u tankom tijelu. Tradicionalni krilati, dva otvora za gumb i funkcionalne džepove čine ovaj moderan broj radnih mjesta. Dostupno od Asosa.

KUPITI

3/19

Noose & Monkey

Ovaj sjajni, odijelo za šalove s odijalima dolazi s jednim gumbom i obložen unutarnjim džepovima. U mršavom stilu, to je moderan noćni trošenje, usko ošišan na tijelo u ponoćnoj plavoj boji. Dostupno na Asosu - 330 dolara

KUPITI

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru