Netflix Godina u pregledu: To su najpopularnije emisije 2017. godine

Anonim

Vidimo vas kad spavate. Znate kada ste probudili. Zna da ste bili binging.

Ne, nije San Nick - to je Netflix, koji završava 2017. godine s godinom u pregledu koji otkriva da zna nevjerojatnu količinu o svojim nestašnim i lijepim navikama promatranja.

U doba strujanja, gledanje televizije i gledanja filmova pretvorilo se u umobolno umiranje koje je tako ludilo da su članovi Netflixa zajedno konzumirali više od 140 milijuna sati sadržaja dnevno . To povećava više od milijardu sati svaki tjedan.

Prosječni korisnik Netflixa gledao je oko 60 filmova tijekom cijelog mjeseca 2017. Najpopularniji dan za strujanje diljem svijeta bio je 1. siječnja, vjerojatno zbog toga što su svi bili žbukani na kauču koji je od noćne večeri skrivao od mamurluka.

Brojevi su zapanjujući, a ipak, oni još uvijek nisu najčudniji otkriva iz godine u pregledu. Jedan član Netflixa gledao je Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera 365 dana za redom. Drugi posvećeni gledatelj promatrao je svoj put kroz čitavu Shameless iz Antarktike. I 53 čudnih duša svakodnevno su gledale Božićni princ 18 dana za redom, što je izazvalo ismijavajući cvrkut Netflixa:

Za 53 osobe koji su gledali Božićni princ svaki dan u posljednjih 18 dana: Tko vas povrijediti?

- Netflix US (@netflix) 11. prosinca 2017. godine

Naš nezasitan apetit za zabavu sužava se na nekoliko omiljenih emisija posebno. "Showovi koje smo proždirali" - što Netflix definira kao promatranje više od dva sata dnevno - span sci-fi epike, pravi kriminalističke istrage, Marvelov stručnjak za borilačke vještine i mockumentary koji je pogodio dojam koji je jedan veliki kurac šala.

Ostale emisije inspirirale su nas na "uživanje" - gledajući manje od dva sata dnevno - ali su nas zadržali do kraja. Naša omiljena serija za usporenu i neprekidnu promjenu u 2017 uključuje The Crown, Ozark, Big Mouth i GLOW.

Uz blagdane koji dolaze, vi ste zajamčeno da je potrebno neke restauratorske stanke nakon što je prašina naselila na užurbano obiteljske svečanosti. Provjerite Netflixove najočuvanije emisije iz 2017. kako biste nadahnuli svoj red.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru