Novi australski časopis flagrantno slavi materijalizam i dobar život

Anonim

Nakon mjeseci planiranja i daljnjih mjeseci truda u našem sjedištu tamnice, D'Marge je sada ponosan roditelj svoje prve publikacije, Shut Up & Take My Money.

Zvuk poznat? Ne biste pogriješili, as. Zatvoriti i uzeti novac je otuđeni rođak (živo, produženje disanja, ako želite) naše popularne tjedne online značajke o tome što kupiti kada novac nije objekt - irreverent časopis za one koji ne poznaju razlika između potrebe i želje.

U digitalno dominirajućem svijetu ispunjenog sadržajem u stvarnom vremenu na svakom ljudskom vrhu, objavljivanje 160-godišnjeg tiskanog časopisa može se činiti zbunjujućim i čak samopouzdanim, ali to ne može biti daleko od motiva.

Ono što čitatelji tada dobivaju nije samo katalog slučajnih stvari da bacaju svoje novčiće u. Zatvoriti i uzeti moj novac će ići dalje od toga i educirati čitatelje o luksuznim i inovativnim robnim markama, proizvodima i stvarnim misliocima iza njih koji mijenjaju krajolik. Sve to je omotano u uskom malom paketu s naglaskom na kvalitetu, dizajn i flair koji se bez napora mogu uklopiti u vašu svakodnevnu torbicu.

Dok je Shut Up & Take My Money prvenstveno usmjerena na mušku publiku, žene će također pronaći publikaciju korisnu za pronalaženje darova za partnere, obitelj i prijatelje. Poput košarke? Kako košarku ukrašena srebrom kako biste dodali malo blinga u vašu igru. Želite li više sebe u nedjeljnom vozaču? Tu je i prekrasna mrežna i kožna rukavica. Nazovite ga, shvatili smo.

Prvo izdanje pogodilo je australske tiskare i zrakoplovne salone danas, 22. svibnja 2017., za 14, 95 dolara. Digitalne verzije također će biti dostupne za online kupnju i putem digitalnog preuzimanja.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro