Nova knjiga "NSFW" donosi Rankinu ​​nudsku fotografiju na vašu kavu

Anonim

Ovo nije Rankinova prva retrospektivna knjiga, no moglo bi biti njegovo najljepše. Odgovarajući imenovani #NSFW je erotski najveći hit ikonicnog fotografskog aktnog rada.

Rankin - poznatiji kao John Rankin Waddell - proveo je 25-godišnju karijeru koja je imortalizirala najveća imena u zabavi u obliku fotografije. Radio je s likovima Kate Moss, Madonna, Davida Bowieja, U2, Tom Hardyja, Emme Watsona, Rolling Stonesa, pa čak i kraljice Elizabete II. Godine 1992. osnovao je Dazed & Confused časopis, nakon čega slijedi još nekoliko tiskanih publikacija. Izradio je uredničke i oglašavačke kampanje za Nike, Swatch, Harpers Bazaar, Esquire, GQ i Wonderland . Nastupao je u produkciji filma, muzejskim izložbama i interaktivnim umjetničkim spektaklima.

Drugim riječima, vrlo malo Rankina nije učinio, ali unatoč svom bogatom iskustvu, vraća se ponovo i ponovo voljenom subjektu: ženskom obliku.

#NSFW predstavlja zbirku Rankinovih najdražih golih snimaka iz posljednje četvrtine stoljeća. Proizvedeno na veličini velikih razmjera, knjiga prikazuje svoj neometan, ali intiman stil. Slike su neobuzdane, provokativne i lijepe, uz crticu fotografskog potpisivanja humora i obraza. Ti aktovi ne postoje samo da bi titile; oni su osmišljeni kako bi izazvali predrasude, slavili svoje subjekte i osnažili žene. To je golotinja na čitavoj razini.

#NSFW je sada dostupan od časopisa u tvrdom i kolekcijskom izdanju koji je ograničen na 50 primjeraka i sadrži potpisani i numerirani fotoprint. Pogledajte neke od upečatljivih slika navedenih u #NSFW gore.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru