Novi Mini Cooper bi trebao biti nazvan 'Widowmaker'

Anonim

Zaboravite na vijest o drvotvornom električnom Miniu na trenutak i zakrpe oči na ovoj maloj zvijeri da izađu iz John Cooper Works, Miniove predanog oružja.

Snažno modificirani automobil koji je službeno nazvan John Cooper Works GP koncept je radikalna verzija cestovnog vozila napravljena posebno za stazu. Također će pružiti nagovještaj budućeg modela proizvođača automobila, uključujući proizvodnju verzije Mini John Cooper Works GP.

Pa što onda dolazi s Mini iz pakla?

Dok je tvrtka odustala od objavljivanja pojedinosti o elektrani, trenutna generacija JCW Mini ima 160 kW četiri cilindričnog turbo motora uparenog s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Punters mogu očekivati ​​nešto agresivnije od ovog na GP konceptu.

Tijelo automobila najgušća je značajka s masivnim perajama od ugljičnih vlakana koja ukrašavaju ploče kako bi se osigurala optimalna brzina protoka zraka i silazna snaga. Detalj se čak spušta do finih utrka kao što je centralno montiran brisač vjetrobrana. Nije to što biste primijetili s obzirom na jako napuhane prednje i stražnje straže i taj zlokobni izgled crvene i crne boje. Union Jack LED stražnja svjetla su čudan dodir na ozbiljan komad kit ipak.

Govoreći o radikalnom dizajnu automobila, viši potpredsjednik dizajna BMW grupe Adrian von Hooydonk rekao je da "ako znate o Miniu, bit ćete svjesni duge i uspješne marke branda u motornom sportu".

"John Cooper Works GP koncept okuplja cijeli paket definiranja mini elemenata dizajna i prikazuje ih na svojim najspješnijim. Ono što ovdje gledamo je maksimalna izvedba, maksimalna Mini. "

Mini John Cooper Works GP koncept će službeno predstaviti na ovogodišnjem Frankfurtskom motoru uz niz drugih vruće predviđenih modela.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro