Nova aplikacija 'Wingman' mogla bi potaknuti društveno neugodne narodne snove

Anonim

Da li se riječi rastopiti jezikom poput želatine ili se borite s osnovnom ljudskom interakcijom? Ako padneš u bilo koju kategoriju, imamo dobre vijesti: sada možete zaposliti (ili raditi) kao profesionalnog krilaša!

Bilo da su svi tvoji prijatelji držani na uzici od strane njihovih novonaponskih zarobljenih partnera (ili ne mogu vam pomoći da se trube na vašem travnjaku svaki put kada izađete s njima) sada je nevažna: samo kliknite na krilo stranice krila.

Što ćete dobiti:

  • Unajmljena pomoć vam može pratiti (ili vaše klijente) večeri u klubove ili društvene okupljanja i upoznati vas s potencijalnim partnerima za dating
  • Ljudska šutnja
  • Barney Stinson savjet na razini
  • Posvećena pozornost (iako krilari, "Moraju demonstrirati tehnike vješanja", ( Metro ), nemaju dopušteno koketirati ili "pokupiti" partnere za sebe
  • Trijezni vodič - krilo nije dopušteno piti

Vrlo vjerojatno najbolji krilari ikad. pic.twitter.com/ZJUhYmXdUd

- Natrag na prirodu (@ backt0nature) 12. kolovoza 2018


Jedna stvar ipak: prije nego što se casanove uzbuđuju oko izgradnje vašeg 401k s nečim što radite svake subote navečer, držite se.

Osim pravila (moraš imati više od 18 godina i šarmantan kao Ryan Gosling), čini se da nema dovoljno posla na web mjestu da zamijeniš 9-5. Iako plaća od 30 funti po satu nije loša, s obzirom na to koliko nekoliko sati tjedno zapravo radite, to je više "strana gužva" nego "posao".

"Ako pronađete svoj šarm bez napora što vas čini cilj, morate prekinuti" ( AskMen ).

Iako je suosnivač tvrtke Bark, Kai Feller, rekao The Daily Mailu : "Ovog smo godine primili stotine zahtjeva u potrazi za stručnjacima za upoznavanje", od pojedinačnih čiji se prijatelji više ne okreću kritičarima, site izgleda prilično rijetki, profili potencijalnih krilata sadrže malo informacija, a njegove usluge trenutno su ograničene na UK.

Ali ako ste u potrazi za malo novca na svoj euro-jaunt, postoji sigurno potražnja.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015