Nike kondomi su došli kako bi unaprijedili seksualni život živih bića

Anonim

Moglo bi se činiti poput šaljivog jezika na prvi pogled, ali ne pogriješiti, to su službeno licencirani Nike kondomi. I toaletni papir. I da, to je Puma tekućina za pranje posuđa, Reebok band-pomagala i Adidas četkica za zube.

Hypermarkt je ime iza tih neobičnih, ali vrlo traženih domaćih proizvoda. Njemačka on-line trgovina lijekovima osnovana je tek ove godine i već je surađivala s velikim sportskim imenima poput Nikea, Adidasa, Puma i drugih, čime se isporučuju ekskluzivni proizvodi koji poboljšavaju svakodnevni život ljudi, a istodobno zadržavaju estetski osjećaj marki.

Ovaj potez mogao bi biti i pobjeda za glavne sportske oznake, jer visoka moda postaje sve zasićeno tržište za natjecanje. I tko zna, vjerojatno biste mogli jednog dana dodijeliti svoju izvedbu spavaće sobe Nikeu (nadamo se da oni ne čine Dri -Fit verzija).

Pomaknite se kroz galeriju kako biste vidjeli što Hypemarket posjeduje i ne brinite ako su rasprodani. Stranica je trenutno u beta fazi, a svi su njihovi proizvodi i dalje dostupni na zahtjev.

Jednostavno učinite to. Nabavite vašu domaću robu u Hypemarketu.

Zanimljivi Članci

Kako nositi Cocktail Dress Code

Nevjerojatno Cool Loafers možete rock iz rada i igranja

Laguna Beach Bachelor Pad za vladanje ih sve

NBA All-Star Anthony Davis prkosi zakonima fizike i Dunks The Sun