Virgil Abloh iz Off-Whitea je umjetnički ravnatelj Louis Vuittona za novu mušku odjeću

Anonim

Masivne vijesti s globalne modne scene danas s LVMH najavljuju da je Off-White dizajner Virgil Abloh došao na brodu kao Louis Vuitton je umjetnički direktor muške odjeće.

Abloh i njegova bijela brand su globalna snaga na streetwear sceni, ali prije toga američki dizajner postao je važan kao kreativni redatelj Kanye Westa. Nedavno je izdao niz suradničkih tenisica s Nikeom koji su postali najskupljivija kicks danas u svijetu.

Dok je Ablohov dolazak u Louis Vuitton posljednjih mjeseci bio glasan, to je zvjezdana ostavština koju preuzima od prethodnika Kim Jonesa, a to će biti najzanimljiviji razvoj. Jones je bio mozak iza Louis Vuitton x Supreme suradnje koji je vidio luksuzni europski brand koji se probio na unosan novo tržište.

Može li Abloh ponovno stvoriti taj isti hiper dok dodaje svoj vlastiti dodir Off-White magije? Samo će vrijeme pokazati.

"Osjećam se ushićeno. Ova prilika za razmišljanje o tome što će sljedeće poglavlje dizajna i luksuza značiti u brandu koji predstavlja vrhunac luksuza bio je uvijek cilj u mojim najluđim snovima. I da pokažemo mlađoj generaciji da nitko ne može da netko u takvoj poziciji mora izgledati fantastično suvremeni duh u kojem treba započeti ", rekao je Abloh u priopćenju.

Post koji dijeli @virgilabloh 25. ožujka 2018. u 9:43 PDT

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015