OMEGA je objavio strašan superherojski sat, ali ga ne možete, jer je bio rasprodan u 2 sata

Anonim

Stjecanje ekskluzivnih satova može biti nejasna igra. Noćni švicarski luksuzni časopis OMEGA objavio je drugi sat od svoje divlje popularne #SpeedyTuesday kampanje - koncept koji omogućuje korisnicima pametnih interneta širom svijeta da kupuju ekskluzivni Speedmaster komad dostupan samo putem svog @OMEGA Instagram kanala.

To je pametan marketing, ali to je također podupirač prokleto finom satu i ako vam treba dokaz da, kako svi rasprodaju 2, 012 komada za manje od dva sata zvuka?

To je brže nego što vam treba da izgradite IKEA stolicu s jednom nogom. Zaslužni krivac bio je OMEGA's Speedmaster Limited Edition 42mm "Ultraman" koji je iscrpio svoju dodjelu za oko 1 sat, 53 minuta i 17 sekundi.

Nevjerojatan komad ručne obuće je priznanje titularnom japanskom superjunskom liku poznatom kao Ultraman koji je vladao vrhunskim na televizijskim ekranima tijekom kasnih šezdesetih godina. Zamislite ga kao utemeljiteljskog žanra "divovskog čudovišta" Kaiju uz ikone kao što je Godzilla.

Sat prati inspiraciju iz ovog znaka kičeg dok ga uparuje s autentičnim vjerodajnicama svemirskih putovanja posuđenih iz OMEGA-inog "Moonwatcha" iz 1967. godine - također poznatog kao prvi sat na Mjesecu.

Sličnosti između satova uključuju iste dimenzije i nijansu naletu naranče. Ova se boja temelji i na crnom i narančastom okviru od anodiziranog aluminija. Kućište od nehrđajućeg čelika od 42 mm obuhvaća OMEGA-in kalibracijski krug kalibra 1861 koji osigurava sate i minute funkcije uz tri brojača kronografa. Kontrast je očit zahvaljujući crnoj i narančastoj boji s finim oznakama i starim lume pločama.

Jedno uskrsno jaje koje treba paziti jest minutu podsvjetla u 3 sata koja sadrži prve 3 minute narančaste boje - kimanje glavom Ultramanu koji je samo 3 minute mogao ostati u modu superjunaka. Tu je i skrivena silueta junaka na subdial sekundi u 9 sati koji se otkriva s posebnim alatom koji dolazi s satom. Ovaj je alat modeliran iz Ultramanove 'Beta kapsule' koji dolazi s UV svjetiljkom kako bi se otkrilo motiv kada je zasjao na brojčaniku.

Dobro se zaokružuje 48-satna rezervna snaga, vodootpornost od 50 metara, NASA-inu graviranje na straga i crni narančasti NATO pojas uz rezervnu crnu kožnu remen. Oni koji imaju dovoljno sreće da ga mogu dobiti mogu se držati na sigurnom u hladnom šesterokutnom okviru koji je priznanje futurističkoj tablici koju koristi Ultramanov Monster Attack Team.

OMEGA Speedy utorak, 2 "Ultraman" prodavao je za US $ 7, 100 i možemo samo opisati kako smo se osjećali o vijestima kroz niz Ultraman GIF-ova.

Kada je najavljen sat.

Kada se sat prodao.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015