OMEGA stijene trapera za najnovije izdanje voditelja željeznice

Anonim

Traper je nekoć bio suštinsko odijelo plave generacije. Ne danas. Švicarski luksuzni časopis OMEGA uzeo je klasičnu tkaninu i prerađivao ga u svoj jednako klasični sat, Railmaster.

Zahvaljujući svojim anti-magnetskim svojstvima prvi put je zamišljen 1957. godine za željezničke radnike, željeznički upravitelj bio je mnogo omiljen dio vremena. Danas je uskrsnuo u 40 mm od nehrđajućeg čelika s potpisom znakova trapera na traci i biraču. Suvremena dizajnerska imenovanja obuhvaćaju jedinstvenu konusnu krunu, plavi džemperski brushed dial, crveni logo 'Railmaster' koji je inspiriran šavom na trapericama i gore spomenutim traperom NATO trake s kontrastnim bijelim šavovima i smeđim kožnim petljama.

Vrhunac unutar sata prikazuje OMEGA-ino dokazani Co-Axial Master Chronometer Caliber 8806, magnetski oklopljeni pokret koji je 15 puta otporniji na magnetske interferencije od izvornika. Naravno, certificiran je po najvišem standardu tvrtke Švicarskom Federalnom institutu za mjeriteljstvo (METAS).

Sat se polira od kristalno kupole zaštićenog otpornošću na ogrebotine s anti-reflektirajućim tretmanima kako bi je prikladan za svakodnevno nošenje.

Još nema službene australske cijene, ali OMEGA traper Railmaster sa NATO trakom prodavaonice za US $ 4, 900, dok čelična narukvica verzija isporučuje se za US $ 5, 000.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin