Pierce Brosnan je ovladao DILF-om u zračnoj luci. Molim, zabilježi

Anonim

Kada ste umirovljeni agent 007, nema sumnje da biste na putu mogli pokupiti nekoliko poteškoća.

Daggy tata, upoznaj babu 007. Otac petero, naravno, ne smanjuje isti atletski lik koji je nekoć činio na velikom ekranu, ali to je za očekivati ​​- on je 64 godine star nakon svega što je godina sramežljivi od Liam Neeson teritorija.

Čini se da Brosnan prilično često posjećuje zračne luke, tako da je njegov izbor u ormaru često u sastavu off-duty agenata, zajedno s Sunspel poloshirtom, pamučnim hlačama, smeđim cipelama od marelice, podudaranjem ručne prtljage i kožnim remenima. I ne zaboravimo na besprijekorno obrađenu srebrnu lisicu koja je uvijek uparena s pristojnim parom putnika ili aviatora.

A u istinskom modu tata, Brosnanov izgled je prilično pragmatičan. Suvoljni vrat posade nosjen ispod košulje s ogrlicom osigurat će da zrakoplovni klima uređaj ne dobije najviše od ovog umirovljenog špijuna. Možda nije previše polirana u odjelu za stil, ali to je točka - Brosnanov stil tranzita ovih dana je lijepa ravnoteža između udobnog i iskusnog oca koji se brine za njegovo zdravlje i još uvijek prokleto moderan. Ne vjeruj nam? Pogledajte galeriju i javite nam što mislite.

Bit će teško pronaći mnoge 64-godišnjake koji se mogu dobro pročišćavati u lokalnom salonu zračne luke.

1/6

2/6

3/6

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro