Pornhub prometa dokazuje zašto Svjetski kup nikad neće biti popularan u ovoj zemlji

Anonim

Svjetsko prvenstvo je gotov, ali njegove objave nisu: Pornhub prometna golubica teže od Griezmana tijekom konačnih utakmica turnira.

Kao što biste i očekivali, padovi Hrvatske i Francuske vodili su put, dok su ostale nogometne lude zemlje bile vruće na pete. Međutim, dok je većina svijeta proveo nedjelju navečer / ponedjeljak ujutro gledajući najveću emisiju na zemlji, američki građani stoički stali, neobuzdani krivima lijepe, tragične, 4-2 konačne.

SAD nisu bile posve samostalne. Indiji, Japanu, Kolumbiji, Tajvanu, NZ-u i Filipinima također su uhvatili ruke niz svoje hlače, što traži pitanje: jesu li te zemlje doista ne brinu o Svjetskom kupu ili su samo bolje u višestrukom zadatku? Posebno, SAD, zemlja koja se navodno pokušava razvijati kao nogometna nacija, doživjela je samo 5% pad prometa u usporedbi s normalnim danom (za usporedbu, Francuska je imala pad od 55%).

Ali ono što se dogodilo nakon završetka Hrvatsko-francuskog finala, kao što izvještava Mashable, jednako je zanimljivo. "Dok se Hrvatska činila više usredotočenom na nogomet, nego porno u poretku utakmice, činilo se da su se nakon utakmice bolje pojavili na mjestu, nego na francuskim kolegama. To ima smisla, s obzirom da su Francuzi slavili, a hrvatski navijači su morali pronaći utjehu negdje . "

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015