Stavljanje viška prihoda na posao - Lekcije novčanog novca izdanje 02

Anonim

Dobrodošli na lekcije s gotovinskim novcem, gdje uzimamo složene novčane stvari i olakšavamo razumjeti ih. Razmislite korisne stvari kao što su: "Kako zaraditi više novčanih sredstava da bih pribavio uslugu boca u klubu?" Uživati.

Jeste li ikada rekli da ako ste uzeli nekoliko dolara koje ćete potrošiti na kavu tijekom 30 godina i spremili ste, mogli ste imali dovoljno novca za kupnju Ferrarija?

Stvarnost je da postoji mnogo bezalkoholnih pića koji se ne voze u talijanskim super automobilima! Akumuliranje bogatstva zahtijeva predanost aktivnom stavljanju novca na posao kao dio dugoročne investicijske strategije.

"Moglo bi se činiti zastrašujuće, ali trebate pogledati ulaganje u dionice kao što mislite o imovini."

Prva stvar koju trebate učiniti je da se vaša situacija razvrsta. Isplatite dug za potrošače visoke kamate kao što su kreditne kartice i osobni zajmovi te postavite hitnu pomoć za neočekivane. Postoji obilje onih štednih računa koji nude visoku kamatnu stopu i bez naknade.

Ovo su izvrsna mjesta za male količine novca, ali imajte na umu da je igra s niskim rizikom / nagradu i inflacija će uvijek biti odrezana po stvarnoj vrijednosti vašeg novca.

Veće rizike / nagrade su beskrajne, ali ljudi često počinju s imovinom i dionicama. Nekretnina zahtijeva znatan iznos uplate, ali gotovo svatko može početi na tržištu dionica s relativno malom količinom novca i dodati više dok idete.

Moglo bi izgledati zastrašujuće, ali biste trebali razmisliti o ulaganju u dionice kao što mislite o imovini, kao vježbi od 5 ili 10 godina ili čak i duže, i kao i sve ozbiljne financijske odluke, razmotrite svoje mogućnosti i dobivajte stručne savjete.

Ovo je općeniti savjet i trebao bi ga razmotriti u svjetlu vaših osobnih okolnosti.

Luke Laretive je viši privatni savjetnik za bogatstvo @ Shaw i partneri. Ovo je općeniti savjet i trebao bi ga razmotriti u svjetlu vaših osobnih okolnosti.

Zanimljivi Članci

Alejandra Guilmant ekskluzivno za poslastice! [NSFW]

Levon Muradian Photography [NSFW]

Lauren Engel trese ga s Aussie Babes za C-glave

Samo muške marke kupaćih kostima koje trebate za ljeto