Qantasova odluka o prioritetu mentalnog zdravlja je sjajna za poslovne putnike

Anonim

Zrakoplovna putovanja uvijek su pružila veliku izgovor za isključivanje telefona i zanemarivanje vaših e-poruka.

Međutim, Qantas je nedavno povećao svoju igru, prvenstveno postavljajući mentalno zdravlje kupaca, omogućujući im da zauzimaju program za meditaciju u zrakoplovu, "Dizajniran da donese osjećaj smirenosti i pomoći vam da se opustite u zraku".

Program se provodi putem video serija, koja se sastoji od 10-minutnih vođenih meditacijskih sesija; postavljen na antenske snimke nekih od najljepših pejzaža širom Australije.

Prema Qantasovom priopćenju, "korisnici mogu odabrati između pet različitih scena uključujući australske pustinje, grmlje, obale, šume i lokacije u sumrak dok slušaju meditaciju".

Glavni kupac Qantasa Vanessa Hudson izjavio je kako je proširena ponuda za zabavu u zrakoplovima otvorila više mogućnosti za korisnike da uživaju u nekom "mi vrijeme" tijekom leta.

"Kupci nam govore da cijene da mogu uzeti vremena za sebe u zrakoplovu i gledati film ili čitati knjigu, a sada im možemo pomoći da pronađu malo dodatnog opuštanja uz vođeni meditaciju".

Serija je trenutno dostupna za prikaz na usluzi YouTube, a moćna verzija virtualne stvarnosti može se preuzeti prije putovanja putem Qantas VR aplikacije.

No, za one željne probati na brodu, video serija će biti dostupna od lipnja na Qantas 'inflight sustav zabave.

Zanimljivi Članci

Stil Lewisa Hamiltona došao je dugačak put, Evo kako ga dobiti

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Dan mode u Milanu 1. dan: Roberto Cavalli & Ports 1961

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. David Beckham, Bryan Cranston i Miles Teller