Qantas je pronašao način da unaprijedi iskustvo premijskih putnika u Aziji

Anonim

Champagne. Meditacijske aplikacije. Kupaonice možete se okrenuti. Ako cijenite sitnije stvari u životu i imate sklonost svjetskoj poznatih linija horizonta, imamo dobre vijesti: Qantas je upravo najavio Hong Kong kao sljedeću destinaciju za traženi Boeing 787- 9 Dreamliner.

"Od prosinca 2018. godine, korisnici koji putuju na odabrane Qantas letove u Hong Kong doživjet će Dreamlinerovu sljedeću generaciju gospodarstva, premium gospodarstva i poslovne klase", rekla je tvrtka u priopćenju.

  • Brisbane u Hong Kong bit će dostupni od 19. prosinca 2018. godine
  • Melbourne do Hong Konga započinje između 13. prosinca 2018. do 29. ožujka 2019. godine
  • Sydney u Hong Kong će početi od 30. ožujka 2019

Promjene su vremenski ograničene dolaskom Qantasa na osmi Dreamliner i pridružit će se nacionalnim prijevoznicima A330 i A380 koji također idu u Hong Kong.

Hong Kong se pridružuje Los Angelesu, New Yorku, Londonu i San Franciscu kao međunarodnim destinacijama koje je služila australska zrakoplovna tvrtka Dreamliner, "Kao učinkovitiji zrakoplov postupno zamjenjuje 747 na ključnim rutama" ( Qantas ).

Sljedeća stanica: Hong Kong za Qantas 787/9 #Dreamliner. Ovogodišnja isporuka 8th Dreamliner @ Qantas, powered by @GEAviation # GEnx-1B mlazni motori, najavljuje novo iskustvo u #travel za letove u #Hong Kong iz #Brisbane, #Sydney i #Melbourne //t.co/k8JPEO1BxJ

- GE Australija (@GEAustralia) 25. srpnja 2018


Qantas International CEO Alison Webster priopćio je da je zrakoplovna tvrtka sa zadovoljstvom podijelila iskustvo Dreamlinera s više kupaca širom svijeta.

"Predstavljamo Dreamliner u Hong Kong ojačava našu predanost Aziji, gdje vidimo snažnu potražnju od premium putnika".

"Odgovori kupca na Dreamlineru bili su iznimno pozitivni. Povratne informacije o okruženju kabine, od sjedala do mjera protiv mlazova, fantastično su. To je zrakoplovni ljudi koji stvarno vole letjeti ", nastavila je, dodavši kako:

"Kombinacija zrakoplova 787, A330 i A380 koji rade između Australije i Hong Konga tijekom vrhunca sezone će korisnicima uživati ​​u vrhunskom iskustvu u letu na svakom letu".

Qantas Dreamliner broji 236 putnika u tri kabine, s najnovijom verzijom Business Suite-a, nazvanom "mini First Class", kao i vrhunskim sjedalom Premium Economy i značajno poboljšanim sjedištem u gospodarstvu s dodatnim pretincima za odlaganje i više prostora za noge.

Qantas je također rekao kako će do vrhunca nadogradnje jednog od dva dnevna zrakoplova Sydney-Hong Kong iz zrakoplova 747 do zrakoplova A380 do početka prosinca, nudeći četiri kabine na ruti uključujući First Class do kraja ožujka 2019,

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015