Razlozi za muškarce (i ostati) Jedno, prema fiziolozima

Anonim

Biblijski tampioni tvrde da je to duhovno neumreženi. Vaš će vam frizer reći da je to zato što su svi neobuzdani "gledatelji" uzeti. Uspješni kažu da im se sviđaju stil života. Neuspješni oni krive na svoj izgled. No, od svih vjerojatnih izvora, Reddit je očito došao do dna razloga zašto su muškarci pojedinačni.

Zapravo, nit, "Muškarci, zašto ste jedinstveni?", Pokazao se tako uvjerljivim da su ga ozbiljno shvatili znanstvenici sa Sveučilišta Nicosija i objavljeni u časopisu Evolutionary Psychological Science . Idite na lik.

Iako odgovori poput: "Zato što sam sisati kurac u tekstovnoj komunikaciji" ili "potrošim sve svoje novce na dijelove automobila. I ja sam sretniji zbog toga, lol", teško su visoka oznaka vode za znanstvena istraživanja, mnogi su odgovori osvježavajuće iskren:

  • Vennov dijagram djevojaka koje volim i djevojke koje vole poput mene izgledaju poput očiju Mesuta Özila.
  • Zato što sam 41-godišnjak sa svim kvalifikacijama i postignućima 19-godišnjaka.
  • Zato što mogu masturbirati.

Iako bi zvučali izvan mjesta u psihologiji, drugi vole, "Ne pokušavam. To bi moglo biti samo poricanje, ali legitimno ne pokušavam. Ne ulažem nikakve napore da ne budem single, "definitivno se uklapaju u Maslowovu hijerarhiju ili Freudove teze negdje.

  • Biti mrtva i stidljiv sigurno me ne pomaže.
  • U moru ima mnogo ribe. Na žalost, živim u pustinji.
  • Ne usuđujem se razgovarati s ljudima.

A naš osobni favorit okrivljavao svijet mode; "U svakom slučaju, sartorialna pitanja u stranu, zašto se 34, 5% odrasle populacije" identificira kao samohrana i nikada nije živjela ili se udala "( Evolutionary Psychological Science )?

Izvrsna stvar o tome da ste singl u kasnim tridesetima znate sigurno da ste problem.

- Solomon Georgio (@solomongeorgio) 11. kolovoza 2018


Prema riječima profesora Menelaosa Apostolouja, Reddit pokazuje kako muškarci ostaju samostalni zbog tri glavna razloga: oni sisaju na koketiranje, vjeruju da će odnos ugroziti njihove životne ciljeve, ili su hendikepirane genetskim okolnostima ("idem u inženjersku školu"),

"Neusklađenost između pretpovijesnih i suvremenih uvjeta dovela je do toga da nekoliko pojedinaca koji nemaju prilagodbe potrebne za privlačenje i zadržavanje prijatelja, pojedinci mogu povećati njihovu sposobnost isključujući odnose, a pojedinci imaju ograničenja koja ih sprečavaju da privuku partnera".

U svom je radu analizirano 13.429 odgovora iz nedavne niti Reddit, a 6794 odgovora je kodirano i klasificirano u 43 kategorije. Zaključci su sljedeći:

Top 10 razloga Ljudi su sami (po njima)

1. Loši izgled
2. Niska samopouzdanje / samopouzdanje
3. Malo truda
4. Nije zainteresiran za odnose
5. Loše vještine flertiranja
6. Introvertirani
7. Nedavno razbijen
8. Loša iskustva iz prethodnih odnosa
9. Nijedna žena nije dostupna
10. Prekomjerna težina

Jedan iznenađujući outlier, "strah od predanosti", došao je u br. 39, sugerirajući da je stereotip koji je nevaljan za fuccboi ne može biti sve što je napuklo. Ako to niste vi, i tražite inspiraciju kako biste učinili svoj sljedeći korak, pogledajte sljedeći vodič.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015