Istraživači su blizu otkrića lijek protiv starenja ljudi

Anonim

Oni koji traže fontanu mladosti uskoro bi trebali prestati gledati.

Zajednički istraživači diljem Washingtonskog sveučilišta u St. Louisu i Sveučilištu Keio u Japanu objavili su da su otkrili spoj koji bi mogao preokrenuti proces starenja kod ljudi.

Međunarodni bend brainiacs bio je teško na poslu studirajući novi spoj zvan 'Nicotinamide Mono Nucleotide' ili NMN za kratko. Upravljani laboratorijskim miševima kao lijekom, NMN je pokazao preokrenuti šećernu bolest, smanjenje broja metabolita, vid i netoleranciju glukoze.

Zajedno s tim pozitivnim rezultatima je i aktivacija proteina nazvanih sirtuina, koja prirodno smanjuje proizvodnju kao ljudsko tijelo u dobi. Kakvi eksperimenti su do sada pokazali da su miševi kojima je primijenjen NMN stariji i imaju duži vijek trajanja od onih koji nisu imali NMN.

Rezultati su bili toliko pozitivni da je NMN brzo praćen da postane prvi lijek protiv starenja koji će biti testiran na ljudima. Deset ljudskih subjekata pridružit će se eksperimentu sljedećeg mjeseca kada znanstvenici upravljaju lijekom kako bi utvrdili može li spoj stvarno promijeniti učinke starenja.

"Potvrdili smo značajan učinak u eksperimentu pomoću miševa, ali još nije jasno koliko će (NMN) utjecati na ljude", izjavio je profesor Shinichiro Imai sa sveučilišta Washington.

"Pažljivo ćemo voditi studiju, za koju se nadam da će rezultirati važnim nalazima podrijetlom iz Japana".

Ako lijek dobije zeleno svjetlo za uporabu u ljudi od strane tijela upravljanja, to će označiti prvi anti-aging tretman biti dostupan od strane javnosti.

Do tada, slobodno prihvatite moderan srebrni lisica ili starinski načine kako spriječiti znakove starenja.

(putem DOBRE)

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru