Uspon krme transplantata za bebe lica muškaraca

Anonim

Brada-zavist. Prvi svjetski problem u 21. stoljeću, težak na srcima i umovima muškaraca širom svijeta, ali hipsteri s nejasnim, bum-pahuljicama ne trebaju se brinuti.

Sve više i više folikularno izazvanih muškaraca okreće se modernoj znanosti i odlučuje o transplantacijama brada, trendu dotjerivanja 2015., koji se brzo povećava u popularnosti.

Transplantacija brade postala je osobito popularna kod muškaraca s bebom koji osjećaju dlake na licu da bi ih izgledali (i osjećali) njihovu dob.

Prema Međunarodnom udruženju za restauratorsku kirurgiju kose, transplanti brade rasli su od 1, 5% svih postupaka restauracije kose na međunarodnoj razini u 2012., na 3, 7% u 2014. godini.

Dok se transplantacije brada izgleda rastu u popularnosti, oni nisu jeftini. Zapravo, transplantacije kreću se od 4000 dolara za popunjavanje nekih nejasnih mjesta, do 22.000 dolara za jednog čovjeka koji je dvaput prebacio bradu na obraze.

Ako imate gotovinu za prskanje, a ti nedostaje to savršeno hrapav sjenilo od 5 sati, možda je transplantacija brade vrijedna metak.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018