Rolls-Royce Cullinan će vas koštati 685.000 dolara. Ali dolazi s minibarom

Anonim

Danas se vidi službeni dolazak jednog od najizglednijih Rolls-Royce automobila ikada na australskim obalama. Cullinan je prva SUV luksuzna britanska marka koja donosi vrhunac izrade karoserije automobila u divlji popularni segment.

I dok će Cullinan koštati lokalne kupce na 685.000 dolara, automobil dolazi s vlastitim tajnim pištoljem za piće između stražnjih sjedala. Vrijedi li više od pola milijuna? Ako je to takav način života koji želiš voditi.

Drugdje Cullinan je sve brute force i bespoke slave. Evo kako izgleda popis opcija:

  • 32 vanjska boja (minimalno)
  • 18 interijera kožne opcije boja
  • 8 furnira
  • 9 boja tepiha

Značajka koja nas je najviše privukla bila je fiksna stražnja središnja konzola. Ova jedinica uključuje ormar za piće zajedno s Rolls-Royceovim čašama za viski, dekanterom, šampanjskim flautom i hladnjakom. Savršen primjer poslovanja ispred, party natrag.

Cullinan dolazi s nizom drugih luksuznih obveza, ali ono što trebate znati jest da je to sposoban SUV koji može ići off-road, ali vjerojatno neće za većinu svog života.

"Magic Carpet Ride" robne marke osigurava nesmetanu vožnju cestom bez obzira na uobičajene uvjete, ali ako želite da ga skinete s prevrnutog kolosijeka, postoji elektronički upravljani zračni šok koji će vam pomoći u održavanju maksimalne vuče.

Napajanje Cullinan je veliki 6, 75-litreni V12 sposoban isporučiti 420 kW snage i 850 Nm okretnog momenta. U međuvremenu, kilometraža je pričvršćena na 15L / 100km - nije loše s obzirom na automobil težak 2.660kg.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil