Ryan Gosling vam pokazuje pravi način da kopirate radne čizme u javnosti

Anonim

Mnogi ljudi su bili tamo. Razrušeni par kožnih čizama koji su sjedili u kutu svoje sobe, protjerani u tamu, jednostavno zbog svojih godina korištenja i zlostavljanja na terenu. I tamo su do danas, zanemareni, razbijen, ali još uvijek netaknuti.

Pa vrijeme je za prašinu od umornih starih kickera i uskrsava ih za svoj moderni ormar, a Ryan Gosling će vam pokazati kako to učiniti. Na nedavnoj konvenciji "Comic-Con" u San Diegu, Gosling se pojavio na pozornici sa svojim zvijezdama Blade Runner u slojevitom odijelu trapera. Oštroumni komad? Vrlo oštećena par tankih čizama.

Ovdje smo krikovi prosvjeda. Ryan Gosling mogao bi izgledati dobro, a potraga za stilom je pametna, a to je kako bi se zadržao vrlo casual i u skladu s ostatkom vašeg izgleda. Ryan Gosling dokazao je ovu teoriju u brojnim prigodama, uparivanje ožalošćenih i oštećenih čizama na tamnocrvene bombarderske jakne, crne traperice, opere remen, indigo hlače i jakne jakne. Zajednička tema ovdje je zadržati izgled casual i dno opremljen.

U trenutku kad krenete dalje od ovih granica i idete na hlače, trčite na opasno tlo - tj. Izgledaju kao da ste upravo došli iz slikanja prolivenih na farmi od deset hektara. Isto vrijedi i za uparivanje zastarjelih cipela s bilo kojim oblikom formalne odjeće - samo nemojte to učiniti.

Dakle, zapamtite kada ste u nedoumici, nemojte izbaciti zastarjelu kožu. Umjesto toga, uparite smeđe ili crne kožne čizme na traper i druge osnovne izglede za retro spin na vikend ormar.

Trebate više pomoći.

Kako nositi svaki stil čizama

1/5

2/5

3/5

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone