Ryan Reynoldsova bitka s anksioznosti dokazuje mušku percepciju mentalnog zdravlja se mijenja

Anonim

"Hej, kako ide?"

"Da, dobro, kako vam se sviđa?"

"Da, nije loše, nije loše."

U kojem trenutku plemenita umjetnost ne spuštajte svoje prijatelje kad ste započeli loš dan kada utječu na vaše mentalno zdravlje? Je li još uvijek tabu za ljude da govore o svojim ~ osjećajima ~? Nijedna od tih pitanja nema izravan odgovor. Međutim, ako je najnoviji intervju Ryan Reynoldsa s New York Timesom sve što treba, vrijeme se mijenja.

U intervjuu koji je govorio, zvijezda Deadpool je otkrila: "Imam tjeskobu, uvijek sam imala anksioznost. I u laganom srcu" ja sam zabrinuta zbog ove "stvari, a ja sam bio na dubinama tamniji kraj spektra, što nije zabavno ", ( NYT ).

"Prije nego što se svaki talk-show pojavljuje, stres i mučnina postaje prilijepljen i postaje posve uvjeren da bi mogao umrijeti."

Iako kaže da je njegov otac podučavao da ga kaže: "Oprezan, pažljivo slušajte i pljusnite tragediju zbog apsurda", Reynolds je izjavio The Timesu da je njegova tjeskoba počela u vrlo ranoj dobi, kada je postao "skin-pokriveni mikro menadžer" čišćenje kuću i košnju travnjaka, pokušavajući popraviti "sve što bi moglo odgoditi svoga oca".

Osim humora (vidi: njegov feed na Twitteru), da bi se bavio tjeskobom Reynolds je rekao NYT-u da koristi aplikaciju Headspace i podsjeća da čim prođe na pozornici, osjećaj će nestati; "Kad se zavjesa otvori, uključit ću ovu glavu, a on će ponovno preuzeti i odlazi dalje kad odem."

Bez obzira koju knjigu koju sam pročitao svome dječju vrištanju na avionu, moral je priče uvijek nešto o vazektomiji.

- Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 7. kolovoza 2016

Kako bismo raspravljali o značajnosti Reynoldsa koji se javno otvaraju, udario se Luc Wiesman, osnivač D'Margea koji je rekao da bi to moglo biti ključno mjesto za muško mentalno zdravlje:

"Muške slavne osobe koje govore otvoreno o anksioznosti i depresiji veliki su korak prema muškarcima koji gledaju to pitanje u pozitivnije i lako upravljive svjetlosti. To utječe na tolike muškarce, ali mnogi odbijaju govoriti o tome. Punu zahvalnost Ryanu za preuzimanje sebe i razgovor o tome. "

Muškarci reagiraju na Reddit, mjesto bolje poznato od začaranog trollinga od emocionalnih epiphanie, također sugerira da dečki počinju gledati anksioznost i depresiju u novom svjetlu. Prošlo je neko vrijeme, ali sigurno, ali ti odgovori na Reynoldsov intervju naglašavaju koliko smo došli otkako smo razgovarali o nečemu drugom osim sportu, što vam je donijelo neugodnu tišinu.

  • Anksioznost nije šala. Ponekad je tjedan ili dva razdražljiva crijeva i loši prodaji, a ponekad je to gruda u grlu. Ponekad se brine zbog udarca na nozi i ponekad se osjeća vrtoglavica bez ikakvog razloga.
  • Anksioznost se može manifestirati fizički i biti prilično debilitating. Mislim da je to nešto što ljudi ne razumiju. Ne samo da je nervozan. To su fizički simptomi emocionalne panike koju ni ne znate da se suočavate.
  • Jednog dana sam napustio posao zbog oštrih bolova u prsima. Mislio sam da je to srčani napad (to nije bilo). Gotovo je imao stvarni srčani napad kada je došao račun.
  • To je kao zli alter ego. To točno zna što se bojiš u toj točki i upravo tamo gdje te udari.
  • Im sada živim s GAD-om za 9 godina (i 24 godine) i samo sam prikupio snagu kako bih otišao u psihijatra kao prije 9 mjeseci, jer se i manifestirala u depresiji. Prokletstvo.

I to nisu bile samo ispovijedi. Čitatelji su također bili spremni ponuditi motivaciju i podršku.

  • Čestitam vam što ste pronašli svoj put psihijatru. Taj korak je težak kao što je zajebavati, ali nakon što se to dogodi, na putu ste do dobrih sranja.
  • Drago mi je što ste stavili u riječi osjećaje kako se osjećam.
  • Ponekad ste pročitali nešto i to je kao "wow ta osoba dobiva" pomaže mi osjećati bolje znajući sam nisam sam!
  • Imam isto. Vježba mi puno pomaže. Osobito trčanje. Imala sam loš par dana i to je sranje. Uvijek moram nešto raditi.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin