Uštedite vrijeme i novac sa ovim sivim frizurama za održavanje

Anonim

Niskom održavanju čovjek može osjećati izvan mjesta oko stilu savjete i njegu vodiče. Sve što želi je zadržati stvari jednostavnima, dok ga modni gurui i frizeri bombardiraju konstantnim pozivima da nose više, više, više.

Ne ovdje u D'Margeu. Cijenimo dandies jednako kao i dudes dolje na zemlju. Možda nemate vještine. Možda nemate vremena. Možda ste jednostavno previše lijeni. Bez obzira na vaš razlog za preferiranje kose bez napora, prikupili smo pet stilova koji će vam dobro izgledati s malim radom.

Obrijana do savršenstva

Uzmimo ovaj put na putu upravo sada. Nijedna frizura nije niža od održavanja nego uopće nema kose. Ako je vaše vlasište prirodno glatko, ovo je bezumlje. Ako niste blagoslovljeni baldnessom, to je još uvijek jedan od najlakših izgleda za postizanje. Jedini uvjet za uklanjanje ovog anti-stila je lijepo oblikovana glava.

Uređeno bučno

Buzzcut je mužjak i zahtijeva minimalan napor. Izgrizite je bez proizvoda ili stila s malo zalijevanja radi nježnijeg izgleda. Vaš novi zvuk može se nadopuniti kratkom, uredno obrubljenom bradom koja eliminira potrebu za dnevnim brijanje i udvostručuje vašu nisku snagu održavanja.

Slick je natrag

Nazovite ga kao vojni povratak ili Macklemoreovu kopiju. U oba slučaja, podrezani ili tradicionalni rez je lagana opcija za čak i najnepovoljnijeg čovjeka. Držite kosu kratko na leđima i stranama, i dugo na vrhu, bez miješanja između. Ostavite vrh netaknute, povucite ga natrag i dodajte malo pomade za gladak efekt. Trebat će 2 minute i ti si naša vrata.

Shaggy poput nedjeljnog jutra

Ako ste tinejdžerica s puškom na Tayloru Swiftu ili izuzetnom prijatelju koji voli učinak slane vode, to je vaš izgled. Rastite kosu dugom i labavom. Smanjite ga u slojevima s laganim neurednim osjećajem kreveta. Za stil, jednostavno nanesite proizvod vlažnom kosom i tresti. Držite se tijekom dana. To obasjava obožavatelje.

Dugo živjeti (i vratiti se natrag)

Ako radi za Jared Leto i Willy Cartier, koliko je to loše? Nije dobar životni moto, ali dobar pristup kosi za više avanturističkih ljudi. Leto je bacio oprez, i škare, na vjetar, dopuštajući svojim slatkim brašnima da rastu do impresivne razine Isusa. Ne možemo svi biti rock zvijezde, ali barem možete izgledati kao jedan.

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom