Shirt & Tie Combos koji će vas primijetiti za prave razloge

Anonim

Jednom zaglavljen sa žarkim bijelim košuljama i zagušljivim smeđim odijelima kao jedinom opcijom za ured (mislim Jon Hamm u Mad Men), muškarci su oslobođeni da nose gotovo sve obojene košulje da rade ovih dana. I postoji čak i izbor da nosi kravata - ili ne, na većini radnih mjesta. I tiskani, obojeni na tome.

Unatoč slobodi, mnogi su zaglavljeni u odijelu za radnu odjeću: uvezani u sigurnu obojenu kravatu i bijelu košulju, jednostavno zato što ne želite izgledati previše za svoje vršnjake. Za druge, pobuna protiv bušotine rezultirala je neonskom kravom s bučnom uzorkom košulje suradnje koja je daleko bolja nego što je slatko.

Evo našeg konačnog vodiča za košulje i vezice (koji će rezultirati promocijom). Ozbiljno shvaćate svoj posao ozbiljno i profesionalno, tako da ih pokupite na sljedećem sastanku na sastanku.

# 1 kontrast boja

Košulje u nebo plavo danas su jako korporativne. I, posljednjih godina, svjetlo ružičasta. Najbolje vijesti? Oba ova pastela su službene boje za 2016. Zbog toga smo odabrali dvije boje za ovaj članak. Počnimo nositi blijedo ružičaste ili svijetlo plave košulje - koristeći kontrastne kravate boje.

Boje kontrasta nasuprotaju se jedna na drugoj na kotačiću u boji. Dakle, za plavo, izgledajte narančasto, crveno ili žuto, ali u prigušenim verzijama (ne tangerine, molim), tako da su sjene više nalik na paljen narančasto, tamnocrveno, senf ili zlato.

Ružičasta? Pa, pastelna košulja više nije ženska s muškim mornaricom (ružičasta boja kontrasta na kotaču). Idite, dodajte neke sass na svoj stil rada.

# 2 Dopunska boja

Imajući u vidu temu plave košulje, pronalaženje komplementarne, tonalne ili analogne opcije boje u kravatu je uredska pobjeda. Zelena je boja koja nadopunjuje plavo. Šumska zelena kravata čini rafiniranu i jednostavnu izjavu na poslu, a osnovni neutralni - drveni ugljen i smeđi - idealni su za muškarce koji nose sportski uzorak - bilo da se radi o prozorskoj ploči ili traci od krede.

Ljubičasta ili ljubičasta (uvijek u dubokoj sjeni) su tonalne mogućnosti za ružičaste košulje. Samo izbjegavajte crvenu (do sukobljivu) i ružičastu-ružičastu, koja izgleda malo slabo slatko. Vjerujte svojim estetskim instinktima s ružičastom bojom, a ako ste previše saharin, promijenite ga na mjesto.

# 3 Knit na ispis

Tekstura - u modi - dizajnirana je da uzme srednjovjekovnu boju boje i daju mu potrebnu dubinu. Pletene kravate su prve madonice teksture, glume prednje i središnje; upstaging čak i najviše šarene i print košulje sa svojim zrnastim kick.

Uparen s prugastom ili košuljicom, neutralne pletene krakove čini se da najbolje funkcioniraju; njihova zrnatost koja nosi zemljani, organski osjećaj dodajući prirodni element buku uzorka ispod. Odlučite se za zelenu, mornaricu, crnu ili smeđu za siguran požar pobjeda u uredu - pogotovo ako košulja već igra dobro obojenu karticu.

Pletene kravate čine osvježavajuću promjenu od prožimajućih svilenih stilova i dodati će dobrodošlicu dizanju za krojenje. Za dodatni prasak, idi za čistu svilenkastu raznolikost s dvostrukim pletenjem; to će izgledati zanimljivo blago blizu (izvrsno za sastanke s klijentima) i svježe uklopljeno iz daleka (dovoljno tonirana kada se predstavila u salonu).

# 4 Pattern Clash

Tiskane košulje su tamo gdje se stvari mogu zavarati. Šarene košulje su raznovrsnije i obično se kombiniraju s većom ili manjom kravate s uzorkom bez kravlje postaje izgubljeno. Međutim, provjerite košulje izgledaju bolje s većim uzorkom kravatu.

Za tipa koji želi otići podebljano, pogledaj na paisley i geometrijske otiske. Ključ se pridržava standardnih pravila boje, kao što je gore navedeno - komplementarni ili kontrast - i lijep je izgled kad se dio kose boje nalazi u ispisu kravate.

Stripes također izgleda sjajno na košuljama. Jednostavno držite kravata prugasta veliku i podebljanu prugu - držite svoje protiv košuljice i osigurajte jednu od boja na kravatu (negdje) na košulji. Isto vrijedi i za polka točkice.

Kao i svaki put kad se oblačite, svakako provjerite sebe prije nego što počnete izgledati. Ako se osjeća neugodno, previše zauzet ili prisilno, umjesto toga dodao je blokiranu obojenu vezu. I izaći na vrata.

# 5 Pattern Perfect

Odgovarajući ispisi - pruge na prugama ili provjere čekova - unatoč tom poznavanju, mogu biti jednako složene kao i sukobljeni ispisi. Počnimo s provjerama.

Provjera prozorskog okvira je više otvorena za podudaranje s drugom provjerom, jer je ljestvica tako velika i uzorak tako suptilan. Male košulje za košulje su naj tradicionalniji i povremeni u poslovnom svijetu, ali ne rade dobro provjerenu kravatu.

Umjesto toga, odlučite se za blokiranu obojenu vezu i nadopunite jednu od boja čekanja košulje.

Stripes su puno lakše udvostručiti. Samo promjenom smjera. Okomita prugasta majica izgleda sjajno povezana s horizontalnom ili dijagonalnom prugastom kravatom. Postoji snažan kontrast između dvaju komada, koji vidi da vas dvojica prijateljski vode u svoj ured tjedan, u stilu.

# 6 Casual & Clean

Za minimalistički, izgledajući čist i uredan, osjećat ćete se sigurnima na poslu. Oblikovanje tonskog i teksturalnog izgleda je stilski put koji se treba odvesti ovdje.

Odaberite blago obojanu košulju - plavu, zelenu, siva ili omiljenu pastelnu boju - kravata. Otkrivajući uzorak košulje, odlučite se za grenadinsku svilenu kravata - izrađenu u čvrstu boju, a vizualni interes je jedinstveno tkanje - finije od redovite svilene pletene kravate, ali žilave nego ravne kravatu.

Jednobojna košulja i kravata kombiniraju - svijetlo plava košulja s mornaricom - pogotovo kada je jakna glasno ispisana, boja ili tekstura remek-djelo kao što je tweed.

Konačno, vaš povremeni arsenalni stil za petak treba trapericu - jednu s ogrebotinom ili ravnim ovratnikom kako bi zadržao poslovni stil. Bogata teksturama i nizom indigo nijansi, sve pamučne košulje sada je neutralna flanelna kravata - uskladiti s nasljednom trapericom i rustikalnim kaputom od tweeda.

RELATED: Vodič za ljuljanje traperice Košulje kao robusni gospodin

Završna riječ

Nemojte biti uvijek bijeli košulja. Igrajući se s kontrastom i miješanjem tonskog sloja - i uzorak na printu - uskoro ćete saznati što funkcionira i što ne.

Ideja je otkriti nekoliko kombinacija koje odgovaraju vašem tonu kože i osobnom stilu, čineći odjevene u ponedjeljak ujutro, samo to malo lakše. Jedno zlatno pravilo? Kravata bi uvijek trebala biti tamnija od hlače, bez iznimke.

RELATED: Ove veze će uzeti vašu odijelo od nula do junaka

1/9

2/9

3/9

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom