Jednostavni trikovi za ljuljanje plaže tijekom cijele godine

Anonim

Postoji nešto što oslobađa kosu na plaži. Način na koji sjedi - bez napora, obložen pješčanim slanostima za taj savršeni pogled na vjetar.

To je kada su naše brave najgusnije, plutajuće i (unatoč malom pijesku), izgledaju najbolje. Ali nema smisla imati ubojitu kosu ako jednostavno ležiš na pijesku u svojem pansionu. Želite da vam kosa na plaži ostane s vama, kao ljetni listovi, a zimi se puše. Ili kada nedjeljni izlet na rub oceana dolazi do zalaska sunca.

Onda iznenada, to je ponedjeljak ujutro i uz jedan šampon vaše plaže-kosa je oprana; samo da napusti g. Fluffy kako buljiš u tebe.

Dakle, ovdje je jednostavan vodič za ocjenjivanje neodoljive plaže tijekom cijele godine - bez ikakvog zrna pijeska.

Nabavite duljinu

Prije svega, teško je za ljude koji rade na buzz ili tipovi poslovanja s regimentiranim kratkim leđima i stražnjim stranama kako bi istinski radili izgled dlake na plaži. To uključuje malo duljinu na vrhu, ali bolje radi za dečke s duljinom kose i najmanje palac rasta na stranama, leđima i kruni.

Dobiti malo prljavo

Ključ za rekreaciju dlačice na plaži dopušta mu prvo prljavštinu. Govorim o vašem prosječnom danu nakon tjelovježbe za kosu za teretanu ili nekoliko dana znojne nakupine za čovjeka koji ne podiže. To bi moglo zvučati nehigijensko, ali prirodna ulja su daleko učinkovitija u radu s vašom prirodnom strukturom kose i dobivanje vam plaže za kosu spreman.

Investirajte u prave proizvode

Dodavanje nekog proizvoda u vaše preznojene brave pomaže stvoriti taj surfer izgled. Tipično, sprej slane vode je najbolji (za razliku od gela, koji dodaje previše sjaj i ukočenost na kosu). Sviđa mi se Bumble & Bumble Surf Spray, Kerastase Spray a Porter, KMS Hairplay, O & M Surf Bomba, Murdock London Sea Salt Spray, Redkenovi modni valovi, Schwartzkopf OSiS i Kevin Murphy Hair Resort.

Također, za dečke s tanjom kosom, kosa na plaži će zahtijevati zadebljanje. Ključni proizvodi uključuju Toppik Fiber Hold Sprays, Schwartzkopft Fuller Hair, Andalou Thickening Spray, REF Sprejni Sprej, My Organics, REF 215 Thickening Spray i Ojon Volume Advance Thickening Spray.

Primjena i završni dodir

Obilježavanje izgleda je šetnja na plaži. Pokrenimo vas kroz nju.

  • Prvo, stavite kosu mokrom i presuši ga ručnikom
  • Zatim nanesite zadebljivi sprej izravno na kosu, a da ga ne napunite
  • Uhvatite sušilo za kosu, isušujte prema gore, usmjeravajući mlaznicu prema stropu
  • Neka kosa odskočiti gore i dolje s zrakom i raditi prste kroz komade
  • Jednom zadebljan, koristite dlan vaše ruke kako biste ravnomjerno rasporedili solni sprej oko vaše kose, usredotočujući se na komade koji se osjećaju / izgledaju previše paperjast (obično obično)
  • Pustite ga da sjedne na minutu ili dvije i jednom postavite, iskoristite ruku da povucete kosu i stisnete je
  • Nemojte se igrati previše; cilj je ovdje neuredan

Ključ za kosu na plaži ulaže u one ključne proizvode za kosu, a zatim ih, naravno, rade u kosi. Uvođenje napora u aplikaciju i isušivanje sušenja će se prevesti u plavu, gustu kosu koja izgleda baš kao da ste došli iz valova Ljetnog zaljeva. Nitko nikada neće znati da nisi.

Sada, ostavite kuću svojim vjetrovima, plavoj dlakama - ne zahtijevaju daggy kratke hlačice.

1/19

2/19

3/19

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'