Pravila društvenih medija flertiranja Vjerojatno ćete pogriješiti

Anonim

Došlo je vrijeme kada je ženina žena značila cvijeće, poeziju i čokoladu (ili, barem, nervozno iscrtkana bilješka s dvije kućice: Volite li me? Da ili Ne).

Danas su cvjetovi plameni emojis, kontrolne su kutije prečice, a čokoladice ne pristaju na vegansku, bezglutensku, low-fat, locavore dijetu. Flirting je delikatna umjetnost.

Naš društveni medij dobi poziva na tech pamet doći na, jedan sa samo pravi mješavinu suptilnosti i besramnost. Idi prevelik i bit ćete zvučeni dugo prije nego što dođete do DM statusa. Idi premalen i vaše srce oči emoji će biti zakopano pod agresivnijim muškim digitalnim napretkom (ahem).

Moderni Romeo mora naučiti kako koketira na društvenim medijima bez da se uvuče u bilo krajnost. Slijedite ovih deset savjeta kako biste dobili zabavnu igru ​​društvenih medija na točku.

Zadržite svoje fotografije svježe

Ako planirate upotrebljavati svoje profile društvenih medija za koktele, trebate im dati istu TLC kao profil svojih partnera. Započnite s otvaranjem slike profila ubojice. To bi trebalo biti aktualno i laskavo, a ne zrnati metak vašeg najiskusnijeg kolegija. To mora uključivati ​​vas, iako je vaš pas izrazito fotogeničan i s pravom vašeg omiljenog člana obitelji. Ne bi trebao uključivati ​​vašu bivšu osobu, toliko mnogo drugih ljudi da je nemoguće identificirati, ili se uzeti u zrcalo kupaonice (bez košulje ili ne, to je ne-go).

Razmislite prije nego što pošaljete

Vaš je profil slika koju predstavljate svijetu. Što to govori o tebi? Budite svjesni onoga što objavljujete i što ste označeni, jer ćete ga suditi. Uklonite sve što bi vam moglo izdvojiti kao nedodirljivo, bilo da je riječ o kontroverznoj kostimi Halloweena ili uvredljivom komentaru kojeg je napravio prijatelj ili niz rezultata kviza BuzzFeed (u vašoj obrani, doista ste dosadno dan). Oblikujte svoju sliku kako biste se iskreno predstavili, ali u svom najboljem svjetlu. Dijelite sadržaj koji je pronicljiv i smiješan, te objavite slike koje ilustriraju vaše interese i osobnost.

Čuvajte Deep Like

Razmislite o tome kako se koketira u stvarnom životu. Želiš jasno razjasniti svoje namjere, ali ne želiš biti opsjednut ili očajan. Društveni mediji ne razlikuju se. Dobro je proučiti duboko u njenoj hrani (svi smo to učinili, svi smo znatiželjni, i ona to čini), sve dok samo gledate. Međutim, nakon što počnete svidjeti ili komentirajte, riskirate da se poskliznete na teren. "Deep-liking" - pomični način, put natrag na njezin profil i ukus drevnih postova - je digitalni ekvivalent stalking. To se, rekao je, pažljivo razmještene duboko poput može biti učinkovit način za signaliziranje interesa za ženu, ali se mora koristiti štedljivo i najbolje je prepušteno stručnjacima.

Kao odgovorno

Jednako mrzovoljan kolega dubokih poput "slična je oluja" - iznenadni plimni val koji voli sve i sve na njezinu profilu. Uživljavanje šačice stvari kaže da ste zainteresirani za njezin život; svi svi kažu da ste samo nekoliko koraka dalje od "poziva dolaze iz kuće" teritorija. I dok provodite svoju umjerenu, potpuno razumnu, ne-svuda-jezivu kampanju, razmislite o tome što vam se svidjelo i koliko često. Cilj za mješavinu selfies i drugih sadržaja. Proživljavanje selfiesa je kibernetska inačica nadopunjavanja nečijeg izgleda - ponekad je cool (i to je jasan način da se vaš interes zove), ali to sve vrijeme nije glatki potez.

Pazi za razmnožavanje

Budite svjesni uzajamne komunikacije. Za početak, ako počnu sviđati i komentirati natrag, to je pozitivan znak. Vaši su napori zapaženi i cijenjeni, a ona je zainteresirana da poduzme mjere zauzvrat. Slobodno možete poduzeti sljedeće korake u strategiji za društvene medije (možda privatnu poruku?). Drugo, važno je da ne nastavite nastaviti s njom ako pokazuje nula znakova da se u nju. Nemojte biti tip koji šalje poruku nakon poruke bez odgovora, a definitivno nemojte biti tip koji to čini i onda postane agresivan šupak o tome.

Nemojte se smijati (ili slati)

Ono što smo rekli o emojitskoj etiketi također vrijedi: ako to ne učinite u stvarnom životu, nemojte to učiniti online. Ostavite svoju bezvrijednu osobu iz bilo kojeg društvenog medijskog razgovora sa ženama, doslovno i figurativno, osim ako niste na društvenoj mreži koja je izričito dizajnirana za to. Nemojte ostavljati žedne komentare na njezinim fotografijama, samo se zaluta iza zaslona. Seksualno eksplicitan sadržaj je očigledan ne-ne, ali čak i jednostavan "ur hot" je dosadan, odsutan i neizrecivo hrom. I ne bismo trebali reći da su neželjene slike u njezinim DM-ima uvijek krivi poziv.

Uzmi ga offline

Jeste li zaboravili ovo često zanemareno, ali zlatno, pravilo? Cijela točka svih onih cyber-wooinga je da nešto napravi. Ta techie tête-à-tête bi na kraju trebala postati IRL sastanak, ili ste izgubili i svoje i svoje vrijeme. Nakon što uspostavite vezu na mreži, nemojte se bojati da ćete dalje poduzeti stvari. Pošaljite joj privatnu poruku. Postanite prijatelji na drugim platformama. Razmijenite brojeve i započnite s tekstom. I možda, samo možda. Ako svi oni koji vole i zločinci emocija nisu zaustavili vašu sposobnost da komuniciraju putem stvarnog ljudskog govora. Pozovite je na piće i vidite što se događa. Mogao bi se svidjeti pravom čovjeku čak i više od njegovog profila.

Budi duhovit

Što se tiče vašeg tonusa, uzmite svoje znakove iz Insta zvijezde Simone Holtznagel (koji smo nedavno intervjuirali), "Što je bolje?" Zatim sve što možete učiniti je čekati, pouzdavajući se da voli ono što vidi. "Obično nakon nekog vremena kad se vaše ime pojavi posvuda, pogledat će ga (na vašem profilu)", rekao nam je međunarodni model. Stoga pazite da vaša pametna proza ​​nije uništena zaboravljanjem da se riješite bio koji je vaš pijanac napisao za vas.

Uspori

Prema Simoneu, ako želite da vaš pristup radi: nemojte pravilno kliziti tamo. "Učinite nekoliko tjedana rada, slijedite ih, poput slika, odgovorite na priče Instagrama (NIŠTA CREEPY)." Onda, i tek tada, možete početi prelaziti iz lukavog, duhovitog Romea na suptilan, neustrašivi Casanova.

Zapošljavanje "Velika Gatsbyova tehnika"

Tko će reći da samo pokušavate prijeći u DM-ove međunarodnih modela? Šanse su da ćete uglavnom biti koketiraju s dečkima / gals / androgynous droidima koje zapravo znate. Ovo pruža plodno tlo za jedan od najopasnijih trendova iz 21. stoljeća.

"Gatsby-ing" je mjesto gdje dodate video ili fotografiju na svoj Instagram ili Facebook priču, vidljiv od svih vaših sljedbenika, ali posebno kurira pokazati da posebnu osobu koliko je dobro vrijeme imate. Bez njih. Ako ih ovo ne zaviče, možete se utješiti da je Gatsby imao rezidenciju, razrađene partije i sve nove novce u New Yorku, a nije ni radio za njega.

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo