Neki Alcoholic Genius otvara whisky tematski hotel u Hollywoodu

Anonim

Najbolja vrsta viskija bila je jednostana sladka koju ste pili među prijateljima - ili sami kao što ste uživali u zatvaranju posla s više milijuna dolara. Sada, ipak, najbolja vrsta viskija je ona koju doslovno možete živjeti iznutra, kao najnoviji (planirani) dodatak holivudskom Wilcoxu.

Trenutno parkiralište u blizini Hollywooda, prostor će uskoro postati sedam katnica butik hotela s restoranom na razini ulice i rooftop barom.

Hollywood hotel će se zvati Whisky - za whisky-tematske minibuse koji će biti postavljeni u svaku sobu. Dizajneri Roschen Van Cleve arhitekti i Christoph Kapeller iz CK arhitekture, whisky će imati 134 gostinjske sobe i podzemnu garažu za 120 automobila.

Kao što je izvijestio Curbed LA, "Projekt, od hotela i ugostitelj Adolofo Suaya, očekuje se da će razbiti zemlju kasnije ove godine, a završetak predviđa do kraja 2021."

"Ovaj je projekt jedan od nekoliko hotela u Hollywoodu. Oko blok na jugu, u Wilcoxu i Selma, 114 soba je planirano u susjedstvu nedavno otvorenog Dream Hotela, istog razvojnog programera. Malo dalje na jugu, u Wilcoxu kod zalaska sunca, planiran je hotel s dvanaest priča Thompsona. "

Dakle, ako ste zainteresirani za mokro zviždaljke na lokalitetu s viskijem, i uživanje u visokom životu u Hollywoodu nekoliko dana: dodajte ovo na svoj popis.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018