Space Made vodka će biti vaš sljedeći piće u baru

Anonim

Jedan mali korak za čovjeka, jedan ogroman skok za sci-fi boozehounds; tvrtka Silver Screen Bottling Company udružila se s Star Trekom kako bi nas donijela 'Desetero-naprijed' vodka, nazvana po prostoru odyssey-a na brodu. I oni (doslovno) idu iznad i izvan njih kako bi imali svoj proizvod autentičnosti.

Prema pisanju tvrtke, malu seriju votke uskoro će biti poslana u mezosferu pomoću balona visokih visina i dokumentirana s fotografskim dokazima - pratiti ih sa svojim Instagramom - prije nego što se uklopi sa svojom zemaljskom braćom.

"Dvije tvrtke iza novog pića obećavaju da će malu seriju Ten-Forward Vodka biti poslana u mezosferu koristeći visoku balon." @SilverScreenCo @ CBS // t.co / eJGpMVF9ue

- Phil Cain (@philcaincom) 23. srpnja 2018


"Po dolasku na Zemlju, " čita se web stranica: "Ovaj će zrnat duh biti pažljivo zaštićen i uklopljen u zalihe Ten-Forward Vodka, osiguravajući da će dio svake boce sadržavati votku iz svemira i omogućiti prepoznatljivim voditeljima votke da odlaze nitko nije prije otišao. Destiliran šest puta od američkog zrna i filtriran kroz drveni ugljen, Ten-Forward Vodka je mekana i dovoljno osjetljiva da pijete ravno ili pomiješaju u svoj omiljeni koktel. "

"Stručno izrađen u malim serijama, Ten-Forward Vodka je za ljubitelje Star Treka i ljubitelja votke."

Dakle, ako vam se sviđa Moskva Mula sa stranom špijunske promidžbe; Deset-naprijed Vodka će biti brz prijatelj. Poput svih dobrih votaka, on bi trebao skliznuti gotovo neotkriveno kroz svoje okusne pupoljke, duboko u Martini ili tonici po izboru, prije nego što se ismijavaš balans vašeg unutarnjeg uha nego što je SilverStoneov računovođa učinio za njegov plan tvrtke za smanjenje ugljika.

Ten-Forward Vodka trenutno je dostupna za predbilježbu za 30 dolara po bocu i očekuje se da će se pokrenuti u rujnu.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru