Izjava Blaženića da osvijetli vaš sljedeći događaj

Anonim

Tko kaže da odijevanje za formalni događaj mora biti dosadno? Kada se sezonska sezona brzo približava (božić je udaljen manje od 50 dana), reklama je da je stavka "pull-off-and-you're-the-man" definitivno opasna, Imat æu kolege gostujuæe stranke kako jedu iz dlanove svoje dobro njegovane ruke.

Ali, prije nego što razbijanje diamantesa ili neonskih boja prožimaju vaš dobar stilski osjećaj, deklaracija je - iako podebljana - više o usvajanju tamnijih boja i nosivih otisaka ove sezone, savršeno za noćne nastupe gdje se igraju odijevanje.

Štoviše, deklaracija je jednako prihvatljiva za povremeni petkom za suvremene radne prostore i vikend od rada do vikenda, ostavljajući više "izjava" za događaje od haljina do izražaja kao što su Polanski ili Spring Carnival.

Prilikom styling jakne, samo zapamtite da košulja ispod minimalne. I, znajte svoje haljine kod, sjetivši se da je blazer - u deklaraciji u boji ili printu - odjenuti formalne hlače i kožne čipke.

Ali sretno će se dotjerati vintage traperice, t-shirt i tenisice s niskom razinom, za svježe uzimanje oba kroja i povremenog odijevanja.

1/11

Freemans Sporting Club

Havana Slim-Fit stakleno maskirana vunena mješavina Jacquard Blazer - AU $ 860

KUPITI

2/11

Beams Plus

Blackwatch Twill - AU $ 449

KUPITI

3/11

Asos

Mršava odijela u crnom i bijelom dizajnu - AU $ 160

KUPITI

Zanimljivi Članci

21 Iznenađujuće (& muškarci) ormar i svlačionice Ideje

Što su muškarci nosili: 2016 MTV Movie Awards Red Carpet

Victoria's Secret Valentinovo i Superbowl 2016 Promo

12 najotmjenijih slavnih ljudi ovog tjedna [24.04.15]