Ostani urezani iznad najfinijeg brijačnica u Melbourneu

Anonim

Barber trgovine trenutačno se trude od potkopavanja i aktiviranja, tako da smo odlučili zaokružiti naše Melbourne favorite. Ako ste purista koja voli posjetiti rođaka Gino u Moorabbinu; mrzit ćete ovaj popis; ali ako živite u blizini civilizacije, bit ćete spremni. U nijednom posebnom poretku, ovdje su 8 najcvodnijih brijačnica u Australiji koja je nemoguće za haljinu.


Kapetani industrije

2 Somerset Pl, Melbourne VIC 3000

Jedan od starijih ustanova u Melbourneu je kapetan industrije. Rezidentni rezač Sam Fordyce već više od šest godina zatvara kosu kod kapetana industrije. Ovdje možete dobiti pranje, brijanje, zujanje ili jednostavno pospremanje. Potaknut moto "Klasični muškarci dotjerivanje nikad ne izlazi iz stila", nikad ne prođe priliku posjetiti kapetana.

Vrste frizure: pranje i rezanje - 65 dolara, Buzz - 45 dolara, brijanje - 45 dolara, pospremanje - 15 dolara.

Pickings & Parry

3/166 Gertrude St, Fitzroy VIC 3065

Ako se nađete u Gertrude St, Collingwood, pa pustite jednu od najcjelotvornijih brijačnica u Melbourneu kako biste vidjeli dječake u Pickings & Parry. Uz neke odjeće odjeće za odjeću slatkog naslijeđa, dječaci vam mogu ponuditi punu uslugu brijačke. Trgovina je prepuna motocikala, vintage satova i brkova s ​​upravljačima, pa je to doista zanimljiv posjet. Oh, a možete uzeti (dopunski) viski, pivo ili kavu s brijanje. Recite im da ih je D'Marge poslao za slobodnu šamar preko kolača.

Tipke za šišanje: standardna frizura - $ 50, brijač / koža blijedi - $ 55, bušiti cut / clipper samo cut - $ 25, Straight Razor Face / Head brijanje - $ 50, brkova trim 10 dolara, brada trim $ 25.


Bradati čovjek

203 Kapela Sv. Prahrana 3181, Melbourne

Ovo je mjesto više od brijačnice: to je pravi, muški fokusirani način života. Uznemiruje i prijateljski, bradati se čovjek opuštajuće prebivalište s velikim melodijama i veći izbor kave nego što možete baciti latte. Barbering je očito u srži poslovanja. Uz pomoć 14 godina iskustva u Europi i Južnoj Americi, bradati muškarci sastavili su svoje omiljene tehnike, proizvode i završnu obradu kako bi ponudili korisnicima vrhunske frizure, bradavice i mokro brijanje.

Šišanje - 60, 00 US $, mokro brijanje - 60, 00 US $, bradavica Lady Cut (Duga i kratka kosa) - 60, 00 US $, brada trimova - 25, 00 US $, brada trimova s ​​kožom - 40, 00 dolara, brijanje glave - 35, 00 dolara.

Kings Domain

1/12 Collins St, Melbourne VIC 3000

Kings Domain je brijačnica na jugu Yarre. Mjesto nudi "zaštitni znak" već od 2013. godine, a često je rezervirano čvrste s dečkima koji su uhvatili frizure, isječke ili rezanje grla. Kraljevska domena također nudi dobar izbor češlja, proizvoda za kosu i ostalih dijelova metrosexuala. Smješten samo nekoliko minuta hoda od postaje južne Yarre i kapelice St., Kings Domain je neophodan.

Vrste pranja: Royal tretman (vintage brijanje i vrhunski rez) - $ 90, Kings Cut (skrojeni rez sa glavnim brijačem) - $ 70, Standardni šišanje - $ 50, brijanje - $ 50, isječak 50 $.

Ujak Rocco

1 Fennell St, Port Melbourne VIC 3207

Ako radite na pristaništima ili uletjeti u drugu ruku u Port Melbourneu, vrijedi pogledati ujak Rocco. Voditeljica Fab Sfameni je mali, ali izvrsni prostor, a ujak Rocco je samo po dogovoru, stoga nemojte samo upadati. Također je zatvoren vikendom tako da provjerite njihovu web stranicu za dostupnost.

Tipovi šišanja: standardna šišanja - 40 dolara, brada i mokrenje 35 dolara, brijanje lica 45 dolara, šišanje i rezanje brade 65 dolara, kosa i brijanje lica 85 dolara.

Kôd Black Barber Shop

157 Victoria Avenue, Albert Park Melbourne 3206

Code Black se ponosi svojim korisničkim uslugama - i to pokazuje. Iz lijepog pristupa, s vašim posvećenim brijačem koji vas vodi kroz cijelu vašu uslugu; na svoj integrirani vakuumski sustav osiguravajući da vlasi ne zalutaju niz vrat; do whiskyja i kafića koji nude kalendar kalendara sezonskih gužva - ovdje je teško pogriješiti. S škotskim hrastovim drvenim stolovima koji pružaju zajedničku atmosferu i vraćaju nasljeđe brijača kao društvenog čvorišta u zajednici, preporučujemo vam da provjerite ovo mjesto.

Tipovi šišanja: frizure - $ 60, bradavice s grudima za rezanje - 55 dolara, zavjese od brkova i bradavica - ovisi.

Grad hrama

285 Johnston St, Abbotsford VIC 3067

Dalje na našoj berber shop hit (hot?) Popis je g. Tom Farmer iz Temple Town. Znamo da je mjesto natjecatelj kad se opskrbljuju s pomfritom, ali ne samo to: ovo mjesto je lijepo rustikalno (stare školske stolice i sve) s puno novih opreme za barber shop (i ljubav) u zraku. Pronaći ćete Grad Hrama u Abbotsfordu.

Tipovi za šišanje: Reza kostiju (25 minuta) - 25 dolara, izblijediti (35 min) - 35 dolara, muški kratki (50 min) - 60 dolara, muški dug (60 min) - 70 dolara.

Pijani Barber

119 Smith St, Fitzroy VIC 3065

Kasnijeg sudionika u našem najboljem Melbourne brijaču, Drunken Barber usredotočuje se na bezbrižan doživljaj gospodina. Nema potrebe za imenovanjem u Pijanom Barberu, samo se upali, zauzmete i čekate svoj boga prokleti okret. Ako ste žedni, imajte Boneyard Brew. Rezovi počinju oko 30 dolara. Pronaći ćete DB u Smithu St Collingwood.

Vrste šišanja: Upitajte se.

Muškarci + Co

1/377 Little Bourke St, Melbourne VIC 3000

Oduševljeni tim Master Barbera, domaćih i međunarodnih, vas očekuje kod Men + Co.
Bilo da vam je potreban stil "na trendu", klasični gospodinov rez ili luksuzni ravni brijač za brijanje Men + Co, spremni ste za piće u ruci i odvesti ih u bezvremensko, elegantno doba.

Stilovi šišanja: muškarci's Complete Haircut - $ 55, Straight Razor brijanje - $ 45, Deluxe tretman - 95 dolara.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015