Korak Unutar Titanica II, Replika Ocean Liner zakazana za pokretanje 2018. godine

Anonim

Recimo da imate rezervni novac koji gori rupu u džepu. Reci da ste ga htjeli potrošiti na krstarenje. Recimo da je netko napravio repliku Titanica. Biste li se usudili krenuti na sljedeću generaciju najozloglašenijeg tragičnog broda na svijetu?

'Titanic II' planira pogoditi more 2018. godine, više od 100 godina nakon što je izvorni putnički brod ukopao na prvo putovanje. Brod je zamisao bogatog australskog poduzetnika i političara Cliva Palmera. Uz pomoć svoje brodarske tvrtke Blue Star Line, Palmer se nada da će odati priznanje Titanicevoj preranoj sudbini uz mukotrpnu rekreaciju 1912. godine osumnjičenog plovila.

Prema izvješćima, Titanic II će ostati vjeran svom imenu s turskim kupeljima, edvardijanskom teretanom, sobom za pušače i velikim stubištem (kao što se vidi u filmu Leo / Kate iz 1997. godine). Ove značajke će se pridružiti 840 kabina širiti preko devet paluba, dizajniran za smještaj 2.400 gostiju i 900 posada. Poput izvornog broda, putnici će moći putovati u prvom, drugom i trećem razredu.

Za razliku od prvobitnog plovila - i na sreću za 2400 putnika - novi brod obećava da "imaju sve moderne udobnosti zajedno s tehnologijom 21. stoljeća i najnovijim navigacijskim i sigurnosnim sustavima". Uključeno na taj popis je helipad i dovoljno brodica za spašavanje za sve na brodu,

Projekt je pogođen financijskim poteškoćama i odgođenim rokovima pokretanja, stoga ostaje da se vidi hoće li doista doći do ostvarenja. Ipak, treba paziti.

Uživajte u vrhuncu Titanica II s gornjim prikazima i saznajte više o brodu u ovom prijevremenom promotivnom videu.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil