Nevjerojatno Cool Motocikl Steve McQueen iz 'On Any Sunday' dolazi s velikom cijenom oznake

Anonim

Kralj Coola imao je mnogo prošlih vremena za vrijeme vožnje u Hollywoodu. Jedan od njih bio je motocikl, a jedan od onih poznatih vožnji koji su se dogodili da se pridruže Steveu McQueenu na setu On Any Sunday bilo je 1970 Husqvarna "Husky" 400 Cross.

Ovaj fini primjer dvokomaceva dolazi iz McQueenove osobne zbirke i bio je poznat po čovjeku koji je na biciklu jahao bez košulje na naslovnici Sports Illustrateda i filma.

Fotografija: Sports Illustrated 1971

Bicikl koji ide na aukciju u Muzeju Barber Motorsports u listopadu dolazi s velikom dokumentacijom uključujući karticu vlasništva iz Kalifornijskog odjela za motorna vozila koja imenuje Solar Productions (McQueenova proizvodna tvrtka) kao vlasnika.

Postoji čak i McQueenov vlastiti obrazac za prijavu za sedamnaestu utrku Saddleback 500 i sretan denar - neobrezani novac od 1960 1 ¢ koji je otkriven u čistom plastičnom slučaju koji je uvučen u šupljinu motora između motora i okvira. Kako je to za karakter?

Aukcija će se održati u partnerstvu s Bonhamovima na poznatom Festivalu Barber Vintage.

Sada možete prijaviti svoj interes u Bonhamsu ako ste zainteresirani, ali nemojte očekivati ​​cjenjkanje. Godine 2009. Triumph koji je pripadao tvrtki McQueen prodao je 84.000 USD.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil